Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια συνεργείου αυτοκινήτων - μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων


gella

Recommended Posts

δεν σε απατά η μνήμη σου, αλλά είναι για τις περιπτώσεις των νομίμων λειτουργούντων συνεργείων, που όλα αυτά πάνε πακέτο.

Η περίπτωση που αναφερόμαστε είναι : αφού δεν μπορείς να τον κλείσεις, να πάρει όλα τα μέτρα για ΕΠΟ κλπ και να συνεχίσει να δουλεύει. Τί άλλο πιο απλό να πω...:smile:

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορεί να το κλείσει, αλλά θα του αφαιρέσει την δυνατότητα (λέμε τώρα) στα χαρτιά, να επισκευάζει ΒΑΡΕΑ οχήματα, αφού η πολεοδομία θα του χορηγήσει χρήση γης που επιτρέπεται, μονο για τα επιβατικά οχήματα

Link to comment
Share on other sites

εγω συμφωνω 1000% με τον fraar. Για υφισταμενα συνεργεια ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σου ανανεωσουν την ΕΠΟ. Αλοίμονο αν καθε φορα που αλλαζει η χρηση γης σε μια περιοχη υποχρεουνται να μετακινηθουν καποιες επιχειρησεις που ηδη λειτουργουν!!!! Περα απο καθε λογικη :-x

Link to comment
Share on other sites

εγω συμφωνω 1000% με τον fraar. .............. Περα απο καθε λογικη :-x

 

Όταν υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία, δεν μετράει ούτε η λογική αλλά ούτε και το συναίσθημα!!!

Link to comment
Share on other sites

Όταν υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία, δεν μετράει ούτε η λογική αλλά ούτε και το συναίσθημα!!!

 

πολύ σωστό

και η νομοθεσία που εφαρμόζεται λέει ότι τα υφιστάμενα συνεργεία λειτουργούν ως έχουν μέχρι να βγει νομοθεσία που θα καθορίζει την μετακίνησή τους.

Η αλλαγή χρήσης γης δεν υποχρεώνει την μετακίνηση των εγκαταστάσεων, επομένως ...τα είπαμε παραπάνω

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κατέθεσα φάκελο για άδεια ίδρυσης συνεργείου μηχανικών μερών και μου ζητούν διορθώσεις στις κατόψεις τύπου να φένονται η ηλεκτρική εγκατάσταση (πίνακας φωτιστικά), η αποχέτευση δαπέδου καθώς και ο εξαερισμός... Επειδή δεν ξέρω τον τρόπο που θα αποτυπωθούν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει ανεβάζοντας κάποιο παραπλίσιο.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

.........

Επειδή δεν ξέρω τον τρόπο που θα αποτυπωθούν..........................

 

Αν πρόκειται για υφιστάμενο κτήριο, θα σχεδιάσεις στις κατόψεις του συνεργείου, τον ηλεκτρικό πίνακα, τα φωτιστικά και τα τις σωληνώσεις και τα σιφώνια αποχέτευσης του δαπέδου στη θέση που βρίσκονται.

Αν είναι καινούργιο (με έκδοση οικ. άδειας), θα δείξεις τα αντίστοιχα απο τις υπάρχουσες μελέτες.

Υπάρχει περίπτωση (ανάλογα με τη δ/νση μεταφορών), να σου ζητήσουν και μελέτη φωτοτεχνίας (επαρκή φωτισμού του συνεργείου)

Για τους συμβολισμούς (δες τις παλιές ΤΟΤΕΕ ύδρευση, αποχέτευση, τεχνικά βιβλία, κλπ.), αλλα στα σχέδια, θα πρέπει να υπάρχει υπόμνημα επεξήγησης των συμβόλων ή να γράφεις δίπλα απο κάθε σύμβολο την επεξήγηση του.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μετά απο αυτό μου ζήτησαν επίσης και αποτύπωση του αερισμού του χώρου στις κατόψεις...Το πρόβλημα είναι ότι το υφιστάμενο συνεργείο ΔΕΝ διαθέτει μηχανικό εξαερισμό οπότε σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει..Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.