Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφη αχρεωστητως προστιμων ν.3843/10


Recommended Posts

παιδια επειδη ηδη εχω περιπτωση καταβολης προστιμου μεγαλυτερου σχεδον το διπλο για υπαγωγη χωρου στο ν.3843/10 ΧΩΡΙΣ να εχω περαιωση και συμφερει να υπαχθει η περιπτωση στο ν.4014/11,τι κανουμε???θα παρουν οι ανθρωποι τα χρηματα πισω???

εγω λεω ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ...

 

συμφωνα με την εγκυκλιο 17/ 19.10.2010 λεει οτι μπορει να γινει επιστροφη προστιμων μετα απο καποια διαδικασια...βεβαια ο ν.4014 λεει οτι δεν επιστρεφεται τιποτα τι λετε?????

SOSOSOSOS

Link to comment
Share on other sites

Εαν δεν εχει περαιωσει τοτε μπορεις να υπαχθεις στον 4014 με συμψηφισμο ο οποιος συντομα θα εισαχθει στο συστημα. Μενει ενα ερωτημα σχετικα με το παραβολο του 3843, καθως σημερα στο ΤΕΕ ειπαν οτι μαλλον χανεται.

Link to comment
Share on other sites

Το παράβολο αφού αφαιρείται από το πρόστιμο , άρα είναι πρόστιμο..

 

Σε συζήτηση που είχα σήμερα σε πολεοδομία με μιά εξαιρετική συνάδελφο ελεγκτή μου είπε ότι αν πληρωθεί η πρώτη δόση . τότε θα μπορεί να συμψηφιστεί το συνολικό ποσό , παράβολο και δόση .

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς οι άνθρωποι στην πολεδομία δεν έχουν καμία σχέση πλέον με την διαδικασία και έχουν μαύρα μεσάνυχτα οπότε είναι ένα κέρδος και για εμάς αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Εξήγησέ το αν θες λίγο παραπάνω αυτό, γιατί δεν το κατάλαβα. Αν έχει πληρωθεί η 1η δόση του 3843 και συμφέρει κάποιον να υπαχθεί στον 4014, δεν είναι προφανές ότι ΔΕΝ θα πληρώσει άλλη δόση πέραν της 1ης; Άρα ποιό "συνολικό ποσό" θα συμψηφιστεί; Κάποιος ο οποίος δεν έχει πληρώσει ακόμα τίποτα εκτός παραβόλου για τον 3843, έχει προθεσμία μέχρι τέλος Δεκέμβρη:

1) να πληρώσει 1η δόση ή να εξοφλήσει εφάπαξ το πρόστιμο του 3843.

2) να μην πληρώσει τίποτα άλλο για τον 3843 και να υπαχθεί στον 4014 πληρώνοντας το παράβολο και την 1η δόση του προστίμου (δυνητικά δε και το σύνολο του προστίμου).

Σε αυτή την περίπτωση δε, συμψηφίζεται το ποσό του παραβόλου που πλήρωσε για τον 3843 (με ένα ερωτηματικό εδώ).Είναι σωστά τα παραπάνω;

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

παιδια ο 3843 πηρε παραταση οπως τα αυθαιρετα?? μπορουμε να υποβαλλουμε ημιυπαιθριο??

 

Νομιζω οτι δεν πηρε αλλη παραταση. Πλεον μονο με 4014.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.