Μετάβαση στο περιεχόμενο

INVENTOR


kwstas_toum

Recommended Posts

Πριν 1,5 χρόνο δεν ήξερα τι κάνει το inventor. Μέσα από tutorials στο youtube από το site της autodesk και από βιβλία το έχω μάθει σε πάρα πολύ καλό βαθμό. Χρειάζεται όμως εξάσκηση. Αφού έμαθα τις βασικές εντολές πήρα όλα τα σχέδια που είχα κάνει στη σχολή και τα έβγαλα σε 3D. Μετά έκανα και πιο πολύπλοκα σχέδια. Πιστεύω ότι είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί κάποιος να το μάθει μόνος του φτάνει να αφιερώσει χρόνο. Αν έχεις καλές βάσεις από το autocad σίγουρα θα σε βοηθήσει αρκετά.

Link to comment
Share on other sites

Λόγω αρκετού ελεύθερου χρόνου δυστυχώς σκεφτομαι και εγώ να ξεκινήσω την εκμάθηση του Inventor ή Solidworks (ασχέτος αν δεν μου χρειαστεί ποτέ). Υλικό τουλάχιστον για εκμάθηση σε βασικό επίπεδο υπάρχει μπόλικο στο διαδίκτυο, όπως είπε και ο rootbraker. Επίσης από ότι είδα η βοήθεια του προγράμματος είναι πολύ καλή επίσης. Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλει εξάσκηση πολλές ώρες. Επιδή και οι εποχές είναι δύσκολες, θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις πρώτα από τα παραπάνω και στη συνέχεια αν δεις ότι θέλεις να εμβαθύνεις περισσότερο ή δεν καλύπτεσαι τότε να πας σε κάποια σχολή εκμάθησης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.