Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πράξη εφαρμογής και τοπογραφικό


thief7710

Recommended Posts

Εγώ απλά ήθελα να δω που τοποθετούνται τα Τν στο ΤΕΛΙΚΟ- τελικό  σχέδιο.

Δηλαδή το απόσπασμα από το τελικό- τελικό σχέδιο, μετά την κύρωση της Π.Ε. σε κλίμακα 1:1000. αν έχει και Ρυμοτομικές γραμμές (πράσινες)! 

Επίσης η ιδιοκτησία με κτηματικό αριθμό 11 (πρώτο σχέδιο), όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Δημήτρης,  καταλήγει, στο δεύτερο σχήμα, να γίνεται, μετά από  κατάτμηση(?), μάλλον δύο τμήματα ... 8Ν &  -- (δυτικά δεν φαίνεται)??

Το Ν(έον) σημαίνει μεταφορά οικοπέδου από κάπου αλλού ??? Κάτι πρέπει να γράφει ο πίνακας της Π.Ε. για την αρχική ιδιοκτησία με τον κτηματικό αριθμό ---11 ?

ΟΙ συντεταγμένες εμένα, σ' αυτή την φάση δεν με βοηθάνε.

Αν τα Ρυμοτομικά σχέδια της περιοχής αυτής είναι Κυρωμένα (!) (με μπλε σφραγίδες και πλατιές - φαρδιές υπογραφές) τότε νομίζω πως κτίζεις εκεί που ταυτίζεται η Οικοδομική (κόκκινη) με την Ρυμοτομική (πράσινη) γραμμή. Δηλαδή όλα "κόκκινα"!

Το ξαναέγραψα. Εδώ γράφουμε για "μαχαλάδες" για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε καν σε ποιον Νομό  βρίσκονται. 

Link to comment
Share on other sites

10 ώρες πριν, nbr said:

Εγώ απλά ήθελα να δω που τοποθετούνται τα Τν στο ΤΕΛΙΚΟ- τελικό  σχέδιο.

Δηλαδή το απόσπασμα από το τελικό- τελικό σχέδιο, μετά την κύρωση της Π.Ε. σε κλίμακα 1:1000. αν έχει και Ρυμοτομικές γραμμές (πράσινες)!

Καλησπέρα. Συμφωνώ με τον nbr.... ανέβασες απόσπασμα από την πινακίδα της Πολ. Μελέτης.... θα πρέπει να δούμε ΚΑΙ ένα απόσπασμα από την πινακίδα της Κυρωμένης Πράξης Εφαρμογής με την τελική ρυμοτομία κ τα οικόπεδα!

Σε πρώτη φάση εγώ, που δεν ξέρω καν για ποια περιοχή μιλάμε, βλέπω ότι είναι προφανής η ασυμφωνία μεταξύ του λεκτικού της Έγκρισης της ΠΜ και των πινακίδων που την συνοδεύουν.... μήπως να τσεκάρεις τον αριθμό Απόφασης του Νομάρχη που αναγράφεται στο ΦΕΚ εάν συμπίπτει με τον αριθμό που αναγράφεται στη σφραγίδα που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει στην πινακίδα της ΠΜ?? (έχουν δει κ εμένα τα ματάκια μου μπόλικα..... πίστεψέ με.. )

Επίσης.... είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποια μεταγενέστερη τροποποίηση / διόρθωση της Πολ. Μελέτης?? είτε στο λεκτικό είτε στις οριζοντιογραφίες??

..... από περιέργεια μπορείς να μας πεις το ΦΕΚ της έγκρισης της Πολ. Μελέτης.... με 2-3 αποσπάσματα και χωρίς κάτι επίσημο / χειροπιαστό μόνο να μαντέψουμε μπορούμε....

Edited by lou
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.