Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη κλήση για επίβλεψη και παρανομία


PetroS_

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 29
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως θα τον πυροβολούσα :D

 

μη μου βάζεις ιδέες σύντεκνε, το βλέπω.

 

"παραιτούμαι από την επίβλεψη του έργου, λόγω "τεχνικού" κολλήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη"

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν σε κάλεσαν. Καλό είναι να μιλήσεις με την πολεοδομία. Η μη εφαρμογή της μελέτης είναι λόγος παραίτησης. Αν θέλουν να συνεχίσουν την κατασκευή θα πρέπει το κτήριο να μελετηθεί εκ νέου λόγω της κατασκευής υπογείου και αυτό συνεπάγεται νέες αμοιβές. Εν ολίγοις αν νομίζεις ότι το κτήριο δεν έχει πρόβλημα σταμάτα τις εργασίες (λόγω μη εφαρμογής της μελέτης) εκπόνησε νέα μελέτη και συνεχίστε την κατασκευή. (Πολεοδομικά το υπόγειο δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τον ΣΔ κτλ) Πρέπει όμως να κατατεθούν νέες αμοιβές, κρατήσεις κτλ. Και όλα αυτά αν δεν δημιουργήται πρόβλημα στατικότητας του κτηρίου. Καλό κουράγιο

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον dandreolas κάνε αναθεώρηση της άδειας .... Επίσης, στατικά, το υπόγειο στις περισσότερες περιπτώσεις συμβάλει θετικά....

Link to comment
Share on other sites

ξέρω ότι αν θέλω μπορώ να τον ξεμπλέξω ακολουθώντας την διαδικασία της αναθεώρησης.

 

Αλλά ακόμα και στην αναθεώρηση θα επιβληθεί πρόστιμο (και αρκετά τσουχτερο) εφόσον γίνεται εκ΄των υστέρων. Το θέμα είναι ότι έχω εκνευριστεί τόσο πολύ από τη κοροϊδία, που δε θέλω να το κάνω εκτός αν βάλει χοντρά το χέρι στη τσέπη...

 

Το μεγάλο θέμα για εμένα είναι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με νέα στατική μελέτη, εφόσον δε ξέρω τίποτα από οπλισμούς και διαστάσεων θεμελίωσης.

 

Και γιαυτό το λόγο θα δηλώσω παραίτηση.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις πληρωθεί την επίβλεψη;;;;;

 

Αν όχι γιατί να αποδείξει ότι δεν κλίθηκε;;;;;;

Επίσης κανονικά δεν υπάρχει ημερολόγιο στην οικοδομή;;;

Πού είναι και ποιός το κρατάει;;;;

Έχει βάλει πουθενά την υπογραφή του;

Γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες;

Να ψάξουν αυτοί να βρουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήταν παρών.

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφε τελικά παραιτήθηκες, η θα κανεις αναθεώρηση αδείας? Τι γίνεται. Τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς. Εχουμε μπλέξει με ζωντόβολα. Οι υποθέσεις αυτές θέλουν ψυχραιμία και όχι επιπόλαιες κινήσεις. Εξέτασε και την περίπτωση του να μην του δώσεις ρεύμα αν δεν συμμορφώσει την κατασκευή του. Περιμένω απάντησή σου.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν νέα,

 

Στη πολεοδομία σήμερα που πήγα να τακτοποιήσω το θέμα, τον πέτυχα. Είχε πάει για άσχετη δουλειά.

 

Εξηγώντας του και από κοντά αυτά που του είχα πει και τηλεφωνικά άρχισε τα παρακάλια κτλ.

 

Τελικά, αφού εξετάσω τα δελτία αποστολής του σκυροδέματος, τα ζυγολόγια από τα σίδερα, μιλήσω με εργολάβους, κάνω πυρηνοληψίες και αν όλα τα παραπάνω με ικανοποιήσουν θα κάνω αναθεώρηση της αδείας (δεδομένου ότι στατικά το υπόγειο είναι ευεργετικό).

 

Από ότι μου είπε κάλεσε την αρχαιολογία. Αν δεν την έχει καλέσει, θα κάνω έγγραφο και σε αυτούς ότι δεν ήμουν παρών στις εκσκαφές.

 

Θα πληρώσει μία γενναία αμοιβή για όλα τα παραπάνω.

 

Και όλα αυτά γιατί? Για να γλυτώσει 1000€ κατά την έκδοση της οικ. αδείας..??

Link to comment
Share on other sites

Εφ'όσον ξεκαθάρισες τη θέση σου ολα καλά. Σου είπα και πάλι ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο του ρεύματος(δεν υπογράφεις αν δεν συμμορφώνεται). Ούτε σε διαδικασίες άλλες ειναι σκόπιμο να μπεις. Απλά ο καθένας πρέπει να μάθει οτι δεν μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει και μετά να το παίζει κινέζος. Αυτά γίνονται παντού. Εμείς πρέπει να ειμαστε ξεκάθαροι. Ακομα και αν δεν συναινούσε σε όλα αυτά έχεις τρόπο στο τέλος να τον βάλεις στη θέση του. Στο κάτω-κάτω δεν εχεις εσυ αλλα ΑΥΤΟΣ συμφερον να παρανομήσει. Εσυ έχεις εννομο συμφερον να εφαρμοστεί η μελέτη σου. Ολοι αυτοί οι ιδιοκτήτες το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπη τους. Θα σου βγάλουν την ψυχή στο παζάρι και μετά θα κάνουν τα δικά τους. Αυτο θα πρέπει καποια στιγμη να διορθωθεί( λέμε τώρα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να τους δείξεις ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και αν δεν υπογράψεις για αυτά την πατησαν πανυγηρικα! Και οσον αφορά στο γεγονός ότι δεν σε κάλεσαν,πολύ απλά δεν έχουν δικαιοδοσία να ρίξουν. Το γεγονός ότι εριξαν ειναι εις βάρος τους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.