Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρέωση νέας ΥΔΕ (και τα κακώς κείμενα εν γένει)


elektrogrammi

Recommended Posts

Ειμαι καθετα αντιθετος σε καθε ελαχιστη αμοιβη, ο καθενας μας να εχει δικαιωμα να χρεωσει οτι θελει. Επισης ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ στο οτι η καθε εργασια μας θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και θα τηρει νομους και κανονισμους. Επρεπε να γινονται δειγματοληπτικοι ελεγχοι σε ενα μικρο ποσοστο ΥΔΕ, οπως και σε αλλα πραγματα, και αναλογα με τις παραλειψεις/αβλεψιες/πονηριες ο καθενας μας να δεχεται τις συνεπειες της προχειρης δουλειας του ως αφαιρεση της αδειας ασκησεως επαγγελματος για Χ μηνες.....

Οσοι πιαστουν μετα να μαρκαρονται πιο στενα...

 

Να δειτε μετα πως σφιγγουν οι κωλοι!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 480
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ckiriako, ελά τώρα πέσμου την αλήθεια, πιστεύεις θα υπάρξει ποτέ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ σε αυτήν την χώρα?

Edited by NIKOS ASTROS
Link to comment
Share on other sites

Δεν σου ειπα τι πιστευω οτι θα γινει, αλλα τι θα ηθελα να ισχυει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο

Και ελαχιστες να ειχαμε για ΥΔΕ, πιστευεις οτι ολοι μας θα καναμε τις μετρησεις και ολα οσα πρεπει, οπως πρεπει? Δεν νομιζω...

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Να μην το κάνεις γιατί δεν δέχονται πλέον την παλιά ΥΔΕ και θα βρεθείς στη θέση να το ξανακάνεις. Δηλαδή τι θέλει ο τύπος να σε κεράσει καφέ και να του βγάλεις πιστοποιητικό?

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Link to comment
Share on other sites

Ασε και εχω βαρεθει πια. Ο κοσμος δεν θελει να καταλαβει

πρωτον: το ποση δουλεια εχει να του μετρησεις ολη την εγκατασταση (αν μιλαμε για διψηφιο αριθμο πινακων και χωρις βοηθο καταλαβαινετε)

δευτερον: το οτι δεν εισαι χομπιστας και πρεπει να βγαλεις μεροκαματο απο τη δουλεια, και οχι ψιλα για καφε και τσιγαρα

τριτον: το οτι φερεις ευθυνη, και του παραδιδεις (ή οτι πρεπει να του παραδωσεις) μια εγκατασταση ασφαλη και απαλλαγμενη τουλ απο χοντρα λαθη και ελλειψεις

 

Αν ειναι να τραβαω τοση δουλεια να μετραω, και να εχω και το αγχος μην ξεφυγει κατι, μην του ζητησω να φτιαξει κατι και αυτος δεν θελει, και να τρωω μεσημεριανο το βραδυ και καπακι να φτιαχνω τα μονογραμμικα μεχρι οτι ωρα παει, και για δεκαρες, και να γκριζαρουν τα μαλλια απο το στρες, μαλλον δεν αξιζει.

Αυτοι που καθαριζουν χωραφια με αλυσοπριονα και χλοοκοπτικα πιο καλο μεροκαματο βγαζουν, και χωρις κανενα αγχος

 

Ισως συνεχισω στο cms για το θεμα της κοστολογησης των εργασιων αυτων, μιας και αρχισαν να εμφανιζονται οσοι εχουν εποχιακες επιχειρησεις, εχουν κομμενο το ρευμα ολο το χειμωνα και τωρα θελουν υδε. Ολοι γκρινιαζουν για το οικονομικο... καποιος (εδω) πρεπει να βγαζει υδε στο ποδι, δεν εξηγειται αλλιως

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Και για να σου φύγει η απορία συνάδελφε, ΝΑΙ βγάζουν στο πόδι ΥΔΕ. Και μάλιστα τηλεφωνικά... Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως το πιστοποιητικό που έβγαλε πριν από ένα μήνα για επανασύνδεση, απλά του το έστειλαν... και με 50,00 ευρώ παρακαλώ.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει επιτέλους να αρχίσουν οι επώνυμες καταγγελίες !!! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν μπορεί κάποιοι να δυσφημίζουν έναν ολόκληρο κλάδο και να διαλύουν το επάγγελμα. Αλλιώς μας βλέπω όλους σιγά σιγά να την κάνουμε για έξω....

Edited by JasonK
Link to comment
Share on other sites

Μικρο ξεμικρο μερος η πολη μου, οταν μαθω ποιος ειναι αυτος που πανε ολοι και κανουν υδε φτηνα, θα μαθω και αν ακολουθει ολη τη διαδικασια οπως οριζει ο κανονισμος. Αν καταθετει ψευτικα πρωτοκολλα θα του πω να εχει το νου του, και μετα αν συνεχισει θα δει τη γλυκα. Δεν εχω καρφωσει ποτε καποιον, αλλα σε τετοια περιπτωση θα το κανω με χαρα.

Ενα ερωτημα με την ευκαιρια... Δινει κανεις σας προσφορα για υδε βασει του συνολικου αριθμου των κυκλωματων που θα ελεγξει? Σκεφτομαι να το πηγαινω ετσι απο εδω και περα... μια τιμη αξιοπρεπης θεωρω οτι δεν πρεπει να ειναι με τιποτα κατω απο 20 +φπα ανα κυκλωμα, και πιο κατω μονο για κανενα φιλο που θα τυχει μια στο τοσο, ή καποιον ανθρωπο με μεγαλο προβλημα. Καμια γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

Εσύ μια χαρά τα λες αλλά άντε να σου κάτσει πελάτης μετά .Προσωπικά τα δίνω 140+φπα δυάρι ,160+φπα τριάρι 350+φπα μεζονέτα 3 όροφη και έχω χάσει καμιά 20 αριά πελάτες.

Edited by hektor
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πώς να μην χάσεις Έκτορα όταν κάποιοι αν την Ελλάδα υπογράφουν για 50 ευρώ από το γραφείο? Αν δεν ξεκινήσει έλεγχος όπως και στα ενεργειακά πιστοποιητικά λύσει στο πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Δεν θα κάτσω να γίνω εγώ ο ρουφιάνος της παρέας επειδή το κωλοκράτος που ζούμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς τους έχει μόνο για το θεαθήναι..

Γιατί την μαύρη και παράνομη εργασία στον κλάδο μας δεν έχει να πει κανείς τίποτα? Δηλαδή μόνο από τις ΥΔΕ θα ζήσουμε τις οικογένειες μας δεν μας απασχολούν τα υπόλοιπα? Αυτά τα διαχρονικά προβλήματα πότε θα λυθούν? Ποτέ ίσως.....?? Πάντα θα υπάρχουν οι μάγκες οι νόμιμοι να προστατεύουν τους παράνομους....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.