Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκδοση άδειας βιοτεχνίας παρασκευής χρωμάτων


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά,

 

δεν έχω εμπειρία με μελέτες και αδειοδοτήσεις ως τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για έκδοση άδειας για βιοτεχνία παραγωγής χρωμάτων

 

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται άδεια για κάθε μεταποιητική δραστηριότητα.

Ανάλογα με την ισχύ των παραγωγικών μηχανημάτων θα βγάλεις άδεια είτε ως επαγγελματικό εργαστήριο (για χαμηλή ισχύ) ή για βιομηχανία (για μεγαλύτερη ισχύ).

Θα κουραστείς πολύ ιδιαίτερα με την περιβαλλοντική μελέτη. Η παραγωγή χρωμάτων χρησιμοποιεί πολλά χημικά και πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ. Αν θα μπορούσες να με κατατοπίσεις ως προς την υπηρεσία στην οποία χρειάζεται να απευθυνθώ για την άδεια θα με βοηθούσε πολύ

Link to comment
Share on other sites

Απευθύνσου στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της οικίας Περιφέρειας και θα σου δώσουν λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για άδεια εγκατάστασης και άδεια λειτουργίας. Απευθύνσου στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και θα σου δώσουν και εκεί λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έκδοση απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων. Απευθύνσου και στην Πυροσβεστική για τα αντίστοιχα για τη μελέτη πυρασφάλειας. Τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.