Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδιά καλησπέρα! Είμαι Μηχανικός Χωροτάκτης (2006) και μέλος ΤΕΕ (2007). Κάποιος συνάδελφος πρόσφατα μου είπε ότι αφού πάρεις το Μελετητικό Πτυχίο, είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις κάποια εισφορά κάθε χρόνο ή εξάμηνο για να το διατηρείς. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Δούλεψα μόνο λίγους μήνες ως Μηχανικός και το υπόλοιπο διάστημα ως ετεροαπασχολούμενη. Αξίζει τον κόπο να βγάλω το μελετητικό? Πως μπορώ μετά να το αξιοποιήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Posted
Κάποιος συνάδελφος πρόσφατα μου είπε ότι αφού πάρεις το Μελετητικό Πτυχίο, είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις κάποια εισφορά κάθε χρόνο ή εξάμηνο για να το διατηρείς. Ισχύει κάτι τέτοιο??

βλακείες σου λέει

• Upvote 1
Posted

Κι εγώ πρώτη φορά το άκουσα...και έμεινα!! ο συγκεκριμένος πουλάει πολύ πρόλογο και δεν το πολυπίστεψα αλλά ήθελα να το διασταυρώσω. Thanks!!

Posted

Στα μελετητικά δεν υπάρχει καμιά ετήσια εισφορά, πληρώνεις απλά το παράβολο για να το πάρεις και για να το ανανεώνεις.

Posted

και κάθε πότε χρειάζεται ανανέωση?? όσον αφορά τον τρόπο χρήσης του??

Posted

Κάθε 4 χρόνια.

Αν μπεις στο site

http://www.ypex-mele.gr/searcheponimo.asp

και βρείς με το επώνυμο σου το πτυχίο σου ανγράφει ακριβώς την ημεομηνία που λείγει.

Posted

Και τώρα με το νέο νόμο των Αδειών θα πλερώνομε και για την εγγραφή στο μητρώο μελετητών... καλό;

Posted

Αχιλλέα αυτό είναι διαφορετικό μητρώο. Άλλο το μητρώο μελετητών δημοσίου και άλλο το μητρώο που αναφέρεται στο νέο νόμο.

Posted

το ξέρω... απλά επισημαίνω ότι θα πληρώνουμε σε λίγο και για να εκπονούμε μελέτες του ιδιωτικού τομέα... πράγμα που ως τώρα είναι δωρεάν...

Posted

Που το παράλογο (για το μητρώο μελετητών ιδιωτικών έργων);