Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Sw0rdf1sh

Recommended Posts

Όσοι έχετε κατεβάσει την 2.4 (ήταν πάνω από 300 και σας βάζω σε ένα κόπο) εντοπίσαμε κάποια λάθη.

πχ όταν προσθέταμε σκιάσεις μας άφηνε να επιλέξουμε μόνο βόρειους τοίχους για αυτές. Το ίδιο και στα ανοίγματα κλπ κλπ.

Επίσης έφυγαν τα id των τοίχων και μπήκαν τα πραγματικά τους ονόματα ενώ κινούμαστε προς την κατεύθυνση να χωρίζεται το κέλυφος ανάλογα με θερμαινόμενους και μη χώρους όπως άλλωστε ορίζουν και οι ΤΟΤΕΕ.

 

Έχουν διορθωθεί αυτά ανάμεσα σε άλλα. Επίσης έχουν προστεθεί επιλογές θερμικής ζώνης αν και δεν μπαίνουν στον υπολογισμό ακόμα.

Έχει ανέβει νέο αρχείο με την ονομασία :

la-kenak-2.4correction.rar

 

Μέσα θα βρείτε αρχεία προς αντικατάσταση των παλαιών και φάκελο database με τη βάση δεδομένων. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτήν των οδηγιών για την έκδοση 4.2.

Το καλό είναι ότι η βάση δεδομένων στο νέο αρχείο πιθανότατα δεν θα έχει και πολλές αλλαγές από την τελική μορφή όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Όποιος βέβαια δεν βιάζεται περιμένει να ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα και κατεβάζει την επόμενη έκδοση η οποία και οπτικά θα είναι πολύ καλύτερη μιας και ο tsak ετοιμάζει μια πολύ όμορφη προσθήκη.

 

@deathlok : Η καλύτερη ανταπόδωση είναι αυτή που παίρνουμε από εδώ. Άλλωστε θα ήταν και άδικο για όποιον βοήθησε και όποιον θέλει να βοηθήσει στο μέλλον να γίνει κάτι τέτοιο. Το εκτιμώ όμως πραγματικά έστω και σαν πρόταση.

Edited by Sw0rdf1sh
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 447
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν με βάζει στο http://localhost/xampp/ να φταίει το πρόβλημε του οτε με τις σελίδες

 

εξωτερικού ή κάτι άλλο?πολύ καλό φαίνεται προσπαθώ να το εγκαταστήσω....

Link to comment
Share on other sites

έκανα εγκατάσταση το xampp 1.7.7 (εχω win7) kai έκανα να βγάζει run to apache kai to mysql

gράφω στον chrome http://localhost/xampp/ kai μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει

κάτι θα έχω καταλαβει λάθος

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε

1.με άλλο browser μήπως έχεις κάνει τίποτα περίεργο με κάποιο firewall για συγκεκριμένα προγράμματα ή δοκίμασε χωρίς το http://.

2.να κλείσεις το firewall προσωρινά

3.Εαν το ίδιο συμβαίνει και εαν βάλεις την τοπική ip αντί για localhost δηλαδή αντί για http://localhost'>http://localhost βάλε πχ http://192.168.1.2 (εαν είναι αυτή η τοπική διεύθυνση του pc).

4.Εαν όντως τρέει ο apache άσχετα αν σου λέει running. ctrl+alt+esc και βρες το httpd.exe.

5.Απεγκατέστησε το xampp, σβήσε το φάκελο c:\xampp και εγκατέστησε ξανά χωρίς UAC στα win7 και με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του xampp

6.Τσέκαρε πιο πάνω στο topic μήπως έχεις παρόμοιο πρόβλημα με άλλους και τρέχει άλλο πρόγραμμα στην θύρα 80 (skype,teamviewer etc)

 

Τα http://localhost , localhost , http://192.168.x.x , 127.0.0.1 και localhost:80 είναι ένα και το αυτό εκτός αν έχει αλλάξει το hosts αρχείο που βρίσκετια εδώ: C:\windows\system32\drivers\etc\ .

Link to comment
Share on other sites

αγαπητέ Sw0rdf1sh,

όταν μπαίνω στην σελίδα http://localhost/phpmyadmin/ μου ζητά όνομα χρήστη και κωδικό και εγώ το μόνο που εχω είναι ο κωδικός που έκανα στην http://localhost/security/index.php. Για να σε προλάβω, αν αυτό σημαίνει ότι κάποιος (από αυτούς που πειράζουν συχνά το PC μου) έκανε κάτι, δεν σημαίνει ότι ξέρω πως να το διορθώσω οπότε στην περίπτωση που είναι αυτό πες μου τι να κάνω???????

Thanx

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Συνάδελφοι και Ενα όντως Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για την προσπάθεια, αλλά και για το ως τώρα αποτέλεσμα, ελεύθερο σε όλους !

Η δουλειά σας και το κέφι σας, στην διάθεση των λοιπών !!!

Ομως, ανάμεσα στα άγχη, τις στενοχώριες, το πλήθος των νέων διατάξεων και των ημερών, δεν υπάρχει δυνατότητα για μελέτη ώστε να σας παρακολουθούμε όλοι (δηλ. τουλάχιστον εγώ) στον προγραμματισμό και στηνορολογία της κάθε γλώσσας προγραμματισμού !

Γι' αυτό σας παρακαλώ, για λίγο περισσότερο χρόνο σας, στις...οδηγίες εγκατάστασης.... (δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα αν και προσπαθώ -ανεπιτυχώς- να εφαρμόσω τις οδηγίες)...

Σε κάθε περίπτωση και πάλι ευχαριστώ σας !!!!! :smile:

Link to comment
Share on other sites

@tsief Ουσιαστικά το localhost/security/index.php έχει 2 επιλογές ασφαλείας.

 

Η πρώτη αφορά τον υπερχρήστη με username root στην βάση δεδομένων (phpmyadmin ,διόρθωση αρχείου database.php στις οδηγίες). Εκεί πρέπει να προσθέσεις όποιον κωδικό θέλεις

Η δεύτερη αφορά τον ίδιο το φάκελο c:/xampp/htdocs/xampp από τον οποίο γίνονται ρυθμίσεις για το ίδιο το xampp και εμφανίζεται ως XAMPP directory protection. Αυτή η δεύτερη δεν μας ενδιαφέρει εδώ.

Αφού αλλάξεις τον κωδικό πάτα το refresh στο control panel του xampp πριν περιηγηθείς στο phpmyadmin. Μετά δοκίμασε ξανά.

Στην περίπτωση που στο phpmyadmin δεν μπορείς να μπεις με username: root και password: αυτό που δηλώθηκε στο security ή το έχεις ξεχάσει για να μην σε μπλέξω τι και που να αλλάξεις τον κωδικό μιας και δεν έχεις κάτι άλλο στο xampp και πρώτη φορά το εγκατεστησες απεγκατέστησε το, σβήσε και το φάκελο c:\xampp και ξεκίνα με νέα εγκατάσταση του 1.7.7

PS: Υπάρχουν βίντεο στο youtube σχετικά με την εγκατάσταση του xampp. Ένα είναι αυτό...

 

@maroudas Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Λίγο περισσότερο και από το δικό σου χρόνο να μας πεις αν προσπάθησες να εγκαταστήσεις σε win,linux,mac σε ποιό βήμα δεν μπορείς να συνεχίσεις. Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις κάτι προγραμματιστικά. Τα βήματα είναι σχετικά απλά. Εγκατάσταση του xampp, εισαγωγή κωδικού του χρήστη root στο xampp, προσθήκη της βάσης δεδομένων, copy-paste των αρχείων, τροποποίηση ενός αρχείου. Αναλυτικά τι, που και πως στις οδηγίες.

 

Για ubuntu, win μπορώ να βοηθήσω.

Οδηγός για εγκατάσταση σε linux υπάρχει από τον tsak εδώ (θα προστεθεί και στο readme)

Οδηγός για windows υπάρχει στην σελίδα της διανομής εδώ (όπως και αλλαγές έκδοσης κλπ)

Στο menu discussion στο sourceforge μπορείτε να γράψετε ακόμα και ανώνυμα πλέον (νομίζω διορθώθηκε) για οτιδήποτε που αφορά τεχνικά θέματα κλπ.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.