Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση πληρωμής προστίμου 3843


ssouanis

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Παντως υστερα απο ερωτηση μου στην τοπικη Υ.ΔΟΜ. μου ειπαν πως εχει παρει παραταση η προθεμια πληρωμης του Ν3843ως 31/01/2013.

Δεν θυμοταν βεβαια η υπαλληλος το φεκ αλλα μου ειπε οτι εχει βγει επισημα και οτι αυτοι το δεχονται. Δηλωσε βεβαιη για αυτο.

Πάντως το φεκ ακομα δεν το εχω βρει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στην Πολεοδομια Θεσσαλονικης δεν το δεχονται δυστυχως, με αποτελεσμα να μην μπορει η πελατισσα να παρει την σφραγιδα περαιωσης για να πουλησει το σπιτι της, που θα οδηγησει σε αλλες 3 αγοραπωλησιες σπιτιων. Ελλαδα...

Link to comment
Share on other sites

Το άρθρο 14 του ΦΕΚ 237/5-12-12 δεν λέει τίποτα για τον 3843/11. Άρα δεν αλλάζει κάτι σε όσους εντάχθηκαν στον 3843/11, σωστά;

Υπάρχει μόνο η παρ. 3 του αρ. 14 του ΦΕΚ 237/5-12-12 που παραπέμπει σε ένα άρθρο του 4014/11, το οποίο με τη σειρά του έλεγε κάτι (ουφ!) για τον 3843 που αφορούσε τις προσαυξήσεις 1% επί των καθυστερούμενων δόσεων.

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει περιπτωση καποιος να εχει πληρωσει παραπανω δοσεις στον Ν.3843 απο τις 10 δοσεις να εχει δωσει 11 δοσεις?τωρα με πηρε πελατης τηλ και μου ειπε πως μπερδευτηκε και πληρωσε κατα λαθος μια δοση ακομα?ειναι εφικτο αυτο?δεν κλειδωνει ο κωδικος πληρωμης μολις εξοφληθει το ποσο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.