Μετάβαση στο περιεχόμενο

βεβαίωση μη αυθαιρέτου για πώληση διαμερίσματος


Recommended Posts

σε μια οικοδομη εχω βρει εναν πελατη ο οποιος θελει ενα διαμερισμα. ο συμβολαιογραφος μ ζητησε βεβαιωση μη αιθαιρετου. το διαμερισμα εχει ομως αιθαιρεσια 4,5 τετραγωνικα και μου ειπε πρεπει να κανεις τακτοποιηση αυθαιρετου για να παρεις τη βεβαιωση. μου εβγαλε μια αμοιβη 1000 και το προστιμο 2000 τα οποια θα του τα παω τη δευτερα. του ειπα οτι βιαζομαι για να μη χασω το πελατη. επειδη εμενα μονο η βεβαιωση με ''καιει΄΄ για να γινουν τα συμβολαια , ποσο χρονο θελει το τεε ωστε να δωσει τη βεβαιωση ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Αν ο μηχανικός έχει έτοιμη την καταχώρηση στο σύστημα, Δευτέρα να μπει το παράβολο στην τράπεζα, 1 μέρα για να περάσει στο σύστημα ΤΕΕ το παράβολο από την πληρωμή (πάμε Τρίτη), Τρίτη πληρώνεται το πρόστιμο άρα άλλη 1 για να περάσει στο σύστημα η πληρωμή του προστίμου (Τετάρτη)... 3 μέρες θα έλεγα (για Πέμπτη)...

Edited by dimitrispsi
Link to comment
Share on other sites

βρε και 2 βδομαδες να κανει μεχρι να μασω ολο το χαρτομανι , να συννεννοηθουμε και με αντιπαροχους , ιδιοκτητες καλα ειναι. αμα μιλαμε για 3-4 μερες τοτε ειμαι κομπλε.

Link to comment
Share on other sites

Νόμιζα ότι όλα αυτά έχουν γίνει, συγνώμη. Άρα μιλάμε για 3-4 μέρες από την στιγμή που ο μηχανικός θα έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται...

Link to comment
Share on other sites

οχι στον μηχανικο εχω παει τα παντα που ζητησε απο χαρτομανι και τη δευτερα θα του παω τα λεφτα να αρχισεις τις καταθεσεις.

 

πριν που ειπα χαρτομανι εννοουσα για το συμβολαιο του διαμερισματος

Link to comment
Share on other sites

σημερα εκανε την καταθεση του παραβολου και μου ειπε σε 2 μερες θα εχουμε ενημερωση.

 

 

θα σας εχω ενημερους για αυτους που δεν ξερουν ποσο θα κανει η διαδικασια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.