Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άνοιξε ξανά η διαδικασία Πιστοποίησης Προσωρινών Επιθεωρητών από το ΥΠΕΚΑ


savas76

Recommended Posts

Είπαμε καραγκιοζηλίκια....Εμπειρίες.....Λες και θα γίνει κανείς πυρηνικός ερευνητής στη ΝΑΣΑ. Σιγά την άδεια που την περνάνε και από κόσκινο.....Απλά βολεύονται οι λίγοι που έτσι και αλλιώς υπάρχει αναδουλειά...Κάτι σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ούτε στους Γαλλικούς νήσους δεν γίνονται αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Ρε συναδελφοι, τι απατεωνιά εκαναν παλι για να κόψουν κόσμο? Εκοψαν εμενα (εχω 8ετια) και ποσους ακομη γιατι η δηλωση Ν.1599 δεν ηταν σωστη αν ειναι δυνατον!!!!! Απίστευτη π...στιά δεν νομιζετε? Στο τελος της αποφασης λεει οτι μπορείς εντός 40 ημερων να κανεις ενδικοφανή προσφυγη....Δηλαδή πως ακριβως μπορεις να κανεις ενσταση για την παπαριά που σου εκαναν?

Ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η πονηρια να προσθέσουν το κειμενάκι περι δημοσιων υπαλληλων στο τελος της διαδιακασίας, τι επρεπε δηλαδη να κοιταμε τα δικαιολογητικά κάθε μερα αν αλλάζουν?

Δεν ξερω τι αλλο να πω, μας κοροϊδευουν στα μούτρα μας!!!!

Edited by LeftLane
Link to comment
Share on other sites

Είναι το γνωστό τρικ της τελευταίας στιγγμής για να ξεφορτωθούν από μερικούς.....Η κοροιδία πάει σύνεφο γιατί δεν υπάρχει αντίδραση. Τίποτα μάγκες ξεκινήστε πολεμικές τέχνες, από Ιούνιο θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων..... Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς για όλους τους τομείς μιλάω. Οσο δεν αντιδρά κανείς τόσο θα πέφτουν οι σφαλιάρες...

Το δικό μας τρικ πρέπει να είναι συλλογικό, και όχι ο Ολυμπιακός και τι Αιγάλεω (πήρα την άδεια χέστηκα..) να κερδίζουν και οι άλλοι (..συνάδελφοι) να πάν να ......μπιπ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους.

Εγω πάλι ανήκω στην κατηγορία που πρόκειται να απορριφθούν επειδή δεν έβαλα την φράση περί δημοσίων υπαλλήλων. Από το πρωί το σκέφτομαι, έχω ήδη φορτώσει αλλά μόλις άρχισα να ηρεμώ σκέφτηκα τα παρακάτω και παρακαλώ όποιος θέλει να μου πει που κάνω λάθος:

 

1.Το πρώτο πράγμα που δηλώνω στην υπεύθυνη δήλωση είναι ότι "δεν συντρέχουν νομικά ή άλλα κωλύματα ή ασυμβίβαστα". Η αντίστοιχη εγκύκλιος με θέμα "Ασυμβίβαστο της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου με την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή" θυμίζω ότι αναφέρει <σύμφωνα με την παράγραφο 23(β) του άρθρου 42 του Ν. 4030/2011 (ΦΕΚ 249 Α΄):

«Η ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 10 του ν. 3851/2010 (Α΄85), είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου Ν.Π.-.-. ή υπαλλήλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα με σχέση δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου»

2. Γιατί πρέπει να δηλώνω ειδικά ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος κτλ. αφού έχω ήδη δηλώσει ότι δεν συντρέχει ασυμβίβαστο? Η απάντηση βρίσκεται πάλι στην ίδια εγκύλιο. Επειδή κάτι άσχετοι έδωσαν άδειες σε δημοσίους υπαλλήλους ενώ ο παραπάνω νομος το απαγόρευε ρητά και τώρα θέλουν να καλύψουν τον απαυτό τους. Απόσπασμα από την εγκύκλιο:

"Οι προσωρινές άδειες Ενεργειακού Επιθεωρητή, που τυχόν χορηγήθηκαν σε μηχανικούς, υπαλλήλους των παραπάνω περιπτώσεων, καταργούνται αυτόματα και αυτοδίκαια. Τέλος, παρακαλούνται, οι προαναφερόμενοι υπάλληλοι, στους οποίους έχει χορηγηθεί προσωρινή άδεια ενεργειακού επιθεωρητή και δεν έχουν ενημερώσει την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ)να το κάνουν άμεσα, εγγράφως (Μεσογείων 119, ΤΚ 10192) ή ηλεκτρονικά ([email protected])."

3. Με λίγα λόγια οι ίδιοι άνθρωποι που αρχικά έδωσαν λανθασμένα άδειες σε δημοσίους υπαλλήλους πρόκειται τώρα να με απορρίψουν για ανύπαρκτο λόγο και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί κάποιος ότι στα δικαιολογητικά περιεχονται και 6 αποδείξεις υπηρεσιών ως (ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι), μία για κάθε έτος απασχόλησης που αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.

 

Εγω πάντως πρόκειται να ετόιμάσω και αντιστοιχη επιστολη προς τον αρμόδιο φορέα και ας μην έχω ακόμα απορριφθεί. Είμαι σίγουρη ότι αν πήγαινα νομικά θα το κέρδιζα, αλλά τα έξοδα και ο χρόνος που θα σπαταλήσω δεν τους αξίζουν.

 

Ελπίζω να μην κουρασα πολύ και να βγει σύντομα μια άκρη...

Link to comment
Share on other sites

επειδη και εγω ημουν απο τους πρωτους πο υπεβαλα μαλλον εκανα το ιδιο...........αλλα ειμαι σε φαση που θελω να δω εστω και την αποριψη..........δεν θελω αλλο , ΄΄προς εξεταση΄΄...............

αν ελεγχαν ποσοι συμβασιουχοι , οχι εργου αλλα και χρονου , γιναν επιθεωρητες , θα γελουσαμε..............

 

 

επαναλαμβανω οτι ξεπερναμε καθε οριο φαιδροτητας με το θεμα.........αντι να αφησουν τα αστεια και να μας αφησουν να δουλεψουμε , αυτοι συνεχιζουν τον επαγγελματικο αποκλεισμο 2 χρονια..............

.ειναι ντροπη εν ετη 2012 , το γεγονος πως ξεφτυλιζουν χιλιαδες μηχανικους ,τους οποιους για χαρατσια και φορους τους θεωρουν ισοτιμους , και τους φερθηκαν σαν να μην ηταν πτυχιουχοι αλλα μαθητευομενοι...............

 

εγω πιστευω οτι περιμενουν να τελειωσει το ΄΄εξοικονομω΄΄ που εχει ψωμι , και μετα θα ανοιξουν το επαγγελμα.........

 

 

ΥΓ αληθεια οι ΄΄ειδικοι΄΄ που ξεψαχνιζουν τις εμπειριες και αποκλειουν μηχανικους , αν λειπει μια φραση απο υπευθυνη δηλωση , ελεγχουν τα ΠΕΑ , με την ιδια θερμη;;;;;.

Edited by savas76
Link to comment
Share on other sites

εχω φορτώσει πολυ με την γελοιότητά τους και θα θελα να κινηθουμε μαζικά και συντονισμένα αν γίνεται εξωδίκως ή και ενδίκως. Θα θελα να ακουσω προτασεις απο "απορριφθεντες" συναδελφους λογω της ηλιθειας δηλωσης περι δημοσιων υπαλληλων για πιθανες ενεργεις μας...

Link to comment
Share on other sites

Για όσους το έχουν τσεκάρει (απο το email Που ήρθε σήμερα) :

Εκεί που αναφέρει "Η διαδικασία απαιτεί την καταχώρηση, από τον Ενεργειακό Επιθεωρητή, της ημερομηνίας έκδοσης του διπλοτύπου είσπραξης, της σειράς (γράμμα και αριθμός) και του αύξοντος αριθμού του (Α/Α), στα σχετικό πεδία της πληροφοριακής πλατφόρμας αφού έχει μπει στο σύστημα με τα στοιχεία πρόσβασης." πως θα ΄γινει αυτό αφού δεν έχει δώσει κωδικούς ???

Και πιο είναι αυτό το πεδίο που αναφέρει ????

Μήπως αυτό θα μπορει να γίνεται μετά την αποστολή του διπλότυπου στο υπουργείου??? Μήπως ξέρουν οι συνάδελφοι που ήταν στο πρώτο "κύμα" (γιατί οι ξεφτίλες του υπουργείου) με "κύματα" θα μας πηγαίνουν.

Edited by jobous
Link to comment
Share on other sites

ελα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!! και εμενα μου εστειλαν Mail να καταθεσω τα 150! τον αριθμο του παραβολου που κοβουμε ξερεις κανεις που το βαζουμε στο συστημα ηλεκτρονικα?

Edited by alex1980
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.