Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόβλημα στην μετάβαση από "Προσωρινή Υπαγωγή" σε "Οριστική Υπαγωγή"


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

 

Πελάτης έχει εξοφλήσει το τέλος υπαγωγής και την εφάπαξ δόση, δηλαδή έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες του προστίμου. Όταν πήγα όμως να μετατρέψω στο site του ΤΕΕ την "προσωρινή υπαγωγή" σε "οριστική υπαγωγή" πατώντας το ανάλογο εικονίδιο, μου έβγαλε ότι αντί να αναβαθμιστεί η δήλωση σε "οριστική", θα ΕΠΑΝΑΫΠΟΒΛΗΘΕΙ με τα ίδια στοιχεία και ότι "η υποβολή ενδέχεται να μεταβάλλει τα ποσά στις προεπιλεγμένες δόσεις και να απαιτείται νέα έκδοση εντολών πληρωμής". Όμως ο πελάτης έχει ήδη πληρώσει τα πάντα. Γιατί δεν μεταβάλλεται η "προσωρινή" σε "οριστική"; Έχει κάποιο κόλλημα το σύστημα; Μήπως υπάρχει ο κίνδυνος να ξαναβγεί εντολή πληρωμής ενώ ο πελάτης έχει ήδη πληρώσει; Τί να κάνω;

Edited by Δημοσθένης Κιφοκέρης
Link to comment
Share on other sites

Κάτι δε είναι σωστό σε αυτά που λες.Αφού ξεπλήρωσε εφάπαξ, γιατί να αναφέρει τις δόσεις? Σίγουρα μετά που πλήρωσε το εφάπαξ έκανες υποβολή για να πάρει το σύστημα την πληρωμή?Μήπως είσαι ενα κλικ πίσω δηλ. από την οριστική υπαγωγή?(σίγουρα προχωράς τη σωστή δήλωση?)

Link to comment
Share on other sites

Manolis gon τελικά μάλλον πρέπει να είχε πάθει κάποιο προσωρινό κόλλημα το σύστημα, διότι σήμερα η διαδικασία προχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Σ'ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) εκτύπωσα την εντολή πληρωμης για το παράβολο και ο πελάτης μου το έχει πληρώσει έδω και μέρες. Η δήλωση βρίσκεται σε αρχική υποβολή. Χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο ή η επόμενη κίνηση μου είναι πλέον στο να επιλέξω τις δόσεις ή την εφάπαξ πληρωμή του προστίμου?

 

2)στην φάση προσωρινή υποβολή, που βρίσκεται η δήλωση, μπορώ να προσθέσω ένα ακόμα φύλλο καταγραφής? Θα υπολογιστεί ξανά το πρόστιμο ή θα έχω πρόβλημα?

Edited by igp
Link to comment
Share on other sites

1. Ξανακάνεις υποβολή και επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής και μπαίνει η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή.

 

2. Μπορείς και να προσθέσεις και να αφαιρέσεις και γενικά να κάνεις διορθώσεις.Το πρόστιμο επανυπολογίζεται αλλά δεν μπορείς να το δεις πατώντας το κουμπάκι του €. Θα το δεις μόνο αν πατήσεις την υποβολή.Θα σου βγάλει 2 στήλες.Μια με το παλιό και μια με το καινούριο πρόστιμο.Το μελετάς και αν δεν συμφωνείς πατάς άκυρο και ξανακάνεις ότι διορθώσεις θες και ξανα μανά το ίδιο.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

έχω μία περίπτσωση που τμήμα θα πάει για νομιμοποιηση και άλλο τμήμα για τακτοποιηση. Ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει το πρόστιμο αλλά η δήλωση θα παραμένει σε προσωρινή υπαγωγή μέχρι να βγει η άδεια?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.