Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση στις Υποβαλλόμενες μέχρι 31/12/2011 αιτήσεις


Recommended Posts

Επίσης είναι τόσο δύσκολο το σύστημα του ΤΕΕ να βγάζει σωστές ημερομηνίες στα οικονομικά στοιχεία?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολύ μπέρδεμα. .

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε μία περίπτωση έκανα αρχική υποβολή 20/12/2011. Το παράβολο πληρώθηκε 22/12/2011. Ακόμα δεν το έχω περάσει στην προσωρινη υπαγωγή γιατί ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα το πληρώσει εφαπαξ ή με δόσεις. Υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για να το περάσω σε προσωρινή υπαγωγή ή μπορώ να περιμένω μέχρι 28/2/2012?

Link to comment
Share on other sites

Πως μπορεί να χαθεί το παράβολο?Λέει πουθενά ξεκάθαρα το χρονικό διάστημα μεταξύ αυτών των 2 κινήσεων?

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν το λέει άλλα μου φαίνεται ότι λέει κάπου ότι είναι άκυρη η δήλωση αν δεν εξοφληθεί εγκαίρων η 1η δόση. Άρα εμμέσως χάνεται το παράβολο...

Link to comment
Share on other sites

Μα άμα σε πετάξει έξω το σύστημα και σου βάλουν τα κανονικά πρόστιμα, το παράβολο θα σκέφτεσαι?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Από το τεε Λάρισας μου απάντησαν πως υποβληθείσα θεωρείται κάθε αίτηση που ΔΕΝ βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή θεωρείται υποβληθείσα στην περίπτωση που έχω πατήσει υποβολή , έχει πάει σε κατάσταση δήλωσης: αρχική υποβολή , και έχει βγει το χαρτί για να πληρωθεί το παράβολο? Σωστά τα λέω?

 

(Το παραπάνω έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέει στο εγχειρίδιο, στη σελίδα 16 ,''... Εφόσον επιβεβαιωθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή τους ακριβούς "Τέλους Υπαγωγής στην Ρύθμιση Αυθαιρέτων" η δήλωση αυτόματα καθίσταται έγκυρη και μπορεί να αναβαθμιστεί στην κατάσταση "Προσωρινή Υπαγωγή". Μόνο σε αυτό το στάδιο το αυθαίρετο θεωρείται ενταγμένο στην ρύθμιση μέσα στα χρονικά περιθώρια του Νόμου. Στην συνέχεια επιλέγεται το σχήμα πληρωμής των υπόλοιπων υποχρεώσεων (εφόσον υπάρχουν) και ο πολίτης πρέπει απλά να υλοποιήσει το σχήμα αυτό...'' ? )

Link to comment
Share on other sites

Τελικά, τι ισχύει όταν το παράβολο πληρώθηκε τον Δεκέμβριο 2011 και η δηλωση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αρχικης υποβολής, όπως σωστά λέει η μαρίτα παραπάνω δεν θεωρείται ενταγμένο?

Link to comment
Share on other sites

Από το ΤΕΕ Αθήνα λένε ότι αν έχει πληρώσει παράβολο τον Δεκ. 2011 τότε πληρώνει 31/1/2011 αλλά δεν ξέρω που το στηρίζουνε. Έτσι μου είπε συνάδελφος ότι απάντησαν (και ας μην έχει πάει προσωρινή υπαγωγή.)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.