Μετάβαση στο περιεχόμενο

σεμινάριο για τη Νέα ΥΔΕ


e-dreams

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

 

θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πραγματοποίηση σεμιναρίου/παρουσίασης της νέας ΥΔΕ για όσους έχουν ακόμη θέματα ή θέλουν να επιβεβαιώσουν τη προσέγγισή τους, την επόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου το απόγευμα.

 

Το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, η νέα ΥΔΕ είναι υποχρεωτική από 01.11.2011 για όλες τις Ελληνικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Οι αρχικοί έλεγχοι και οι επανέλεγχοί τους αποκτούν πλέον μια νέα δομή, με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε δοκιμές, σε μετρήσεις και σε τεκμηρίωση. Για μια περιεκτική και αποδοτική ενημέρωση, για τις νέες αυτές απαιτήσεις, για την δημιουργία ειδικής γνώσης και εμπειρίας διοργανώνεται το σεμινάριο αυτό.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί το νέο βιβλίο του Γ. Σαρρή ‘’Έλεγχοι και επανέλεγχοι Κτιριακών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων ‘’ αξίας 22,00 € (συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής).

 

Το σεμινάριο έχει ξαναγίνει τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και με εντυπωσίασε πόση πληροφορία και δομημένη γνώση μπόρεσε να χωρέσει σε ένα απόγευμα χωρίς να τρομάξει τους συμμετέχοντες ο καταπληκτικός Γιώργος Σαρρής.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της e-dreams από όπου κλείνετε και θέση παραγγέλνοντας το αντίστοιχο κουπόνι.

Υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις, και πολλή ενέργεια για μετάδοση της τεχνογνωσίας σε μια ολοκαίνουργια δική μας αίθουσα εκπαίδευσης.

 

ευχαριστώ για τον χώρο και τον χρόνο σας,

 

Γιώργος Τάτσης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.