Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε πέτρινο σπίτι


b35

Recommended Posts

καλησπέρα,

 

μια τεχνολογία/σύστημα/field bus για τον έλεγχο κτιριακών αυτοματισμών, φώτα, ρολά, τέντες, θέρμανση, κλιματισμό και τώρα τελευταία πολλά ακόμη.

 

Αν μπορείς να πας όλες τις ελεγχόμενες καταναλώσεις κατευθείαν στον πίνακα από οροφή, να βάλεις και τις πρίζες στο σοβατεπί χαμηλά και να έχεις να περάσεις μόνο ένα καλώδιο ασθενή στις πέτρες και ξεμπέρδεψες, ασχολείσαι μόνο με τις άλλες παροχές.

 

κοίτα και αυτό το βιντεάκι 1 λεπτού http://contest.knx.org/en/videos/view/whatcanknxdoforyou55

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, με ένα καλώδιο ξεμπέρδεψε με τα σήματα. Με τις παροχές των καταναλώσεων τι γίνεται? Εκτός αν κάνει κάποιο καλό συνδυασμό με δυαδικές εξόδους που τοποθετούνται σε μπουάτ.

Link to comment
Share on other sites

Προσφατα ειχαμε μια εμπειρια με αναπαλαιωση διωροφης παραδοσιακης οικιας πριν το αρμολόι και μετα την αμμοβολη, και πραγματι αντιμετωπισαμε πολλα προβληματα,Καταληξαμε λοιπον ολες οι αυτονομες γραμμες ,παροχες ,ασθενη,tv,απο δαπεδο χωνευτα και σε μελετημενη οδευση σωληνες ευκαμπτες βαρεως τυπου (univolt fxp tyrbo) ,τα κουτια διακλαδωσης (GEWISS) ολα χαμηλα στο δαπεδο για την επισκεψιμοτητα,οπως και οι πριζες ολων των τυπων,οι δε γραμμες προς φωτιστικα ,διακοπτες,παντα αρμο.Σαν τελικο αποτελεσμα πολυ ικανοποιητικο και μαλιστα με επισκεψιμοτητα τουλαχιστον 80%.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.