Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κακοποιήσεις της Ελληνικής γλώσσας


arcgeo

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

και από την κατάργηση των επιρρημάτων και την βίαια αντικατάστασή τους με επίθετα, το επίσημο κράτος μιλά την πασοκικήν σε βαθμό κακουργήματος και σε πλήρη "διαύγεια"

post-54574-0-89126000-1483080077_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Δυστυχως την γλώσσα την ομιλούμε και την γράφουμς λάθος , οχι όμως γιατι εμείς θέλουμε αλλά γιατι κάποιοι άλλοι θέλησαν , θέλουν και θα θέλουν. Η ελληνική γλώσσα έχει ένα (ι) και αυτό είναι το γιώτα το οποίο και ακούγεται (ι) τα δε υπόλοιπα ι δεν είναι (ι) ούτε ηχούν σαν( ι) . Αυτοι που την γεννησαν δεν ήταν άνεργοι , Επίσης το (ε) ειναι ένα με ήχο (ε) το αι δεν κανει ε αλλα (α)  (ι) . Γράφουμε λάθος γιατι μιλάμε λάθος , κανεις ποτε δεν εξήγησε γιατι τα ρηματα τελειωνουν σε ω , απλα τελειωνουν γιατι ετσι απλα τελειωνουν , βάλαν την γραμματικη και οι έλληνες ξεχασαν εαυτους και γλώσσα  , βαλαν κανόνες στην γλώσσα ενω διέπεται απο νόμους χωρις εξαιρέσεις . Τέλος να γραψω περι ουσιαστικων , επιρρηματων , ληγουσων ,παραληγουσων, ονομαστικων, κλισεων  και οτι άλλο κατεβάσει η ανόητος Κάρα των ηλιθίων που κατέστρεψαν την γλώσσα οτι απλά δεν υπάρχουν αυτά παρα μονο στο ανόητο κεφαλάκι τους  ,

Edited by mastorakos
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως την γλώσσα την ομιλούμε και την γράφουμς λάθος , οχι όμως γιατι εμείς θέλουμε αλλά γιατι κάποιοι άλλοι θέλησαν , θέλουν και θα θέλουν. 

 

Είναι οι ίδιοι με αυτούς που μας ψεκάζουν;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δεν γνωρίζω περι ψεκάσματος , ομως δεν νομίζω οτι χρειάζεται να κάνουν κάτι τέτοιο . Η ανοησία ο βασιλιάς του πλανήτη γή.








Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.