Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπόγεια αποθήκη σε οικοδομή που μετατράπηκε σε πάρκινγκ


Recommended Posts

Καλημέρα, έχω μια περίπτωση υπόγειας αποθήκης σε οικοδομή η οποία μετατράπηκε σε χώρο στάθμευσης πως πρέπει να το δηλώσω. Οι σκέψεις μου είναι ότι θα του βάλω 1 λοιπή παράβαση λόγο της ράμπας που δημιούργησε για να κατεβαίνει στο υπόγειο. Αλλά μετά δεν ξέρω πως να περάσω τα μέτρα τα οποία από αποθήκη έγινε πάρκινγκ το θέμα είναι ότι και σαν αλλαγή χρήσης δεν μου στέκει ούτε σαν υπέρβαση δόμησης. Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να δηλώσεις κάτι ως προς την επιφάνεια...Προσωπικά δεν θα το δήλωνα και καθόλου. Δεν έχω ουτε υπέρβαση δόμησης ουτε υπέρβαση κάλυψης και υψους.

 

Σκέψου και το αντίθετο... Αν ήταν δηλωμένο γκαραζ και το έκανε αποθήκη? Θα το δήλωνες?

Αλλά αν θες να το δηλώσεις βάλε μια παράβαση για την ράμπα που είπες ή την αλλαγή όψης (παράβαση κτιριοδομικού) για την γκαραζόπορτα.

Link to comment
Share on other sites

καλα αυτο ειναι και ευκολη αδεια να κανεις συναδελφε, γιατι να μπλεξεις με 4014? 1 μηνα θα σε παρει. Καταργηση αποθηκης υπογειου και δημιουργια θεσεων σταθμευσης με κατασκευη ραμπας. Θα πληρωσεις και τα ελαχιστα μεροκαματα στο ικα κ εισαι κομπλε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.