Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Mage solar


kostinio11

Recommended Posts

Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω για τα πλαίσια Mage solar. Μου είπαν οτι είναι γερμανικά, άλλοι Κινέζικα. Τα ακούω πρώτη, έχουν πολύ καλή τιμή.

Επειδή υπάρχουν πολοί εγκαταστάτες που θα το δούνε, ελπίζω να μου απαντήσουν. Δεν θέλω να γίνει διαφήμιση , μπορούν και pm. Επίσης όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Είμαι έτοιμος για κατασκευή 100 KW ΜΕ χρηματοδότηση.

 

Ευχαριστώ

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Τα έχει δουλέψει κανείς? Δηλαδή είναι κινέζικα που έρχονται στην γερμανία και τους δίνουν γερμανικές προδιαγραφές όπως ξαι τα υπόλοιπα γερμανοκινέζικα? Απο αποδώσεις?

Link to comment
Share on other sites

Είναι συμπαθητικό κατασκευαστικά, καλό σε αποδόσεις και δυνατή εταιρία με καλό backround στα μέταλλα. Αυτά με τα γερμανοκινέζικα και κινεζογιαπωνέζικα ουδέν σχόλιο. Ξεκολλήστε *********. Τα κινητά ΝΟΚΙΑ είναι ουγγροφινλανδικά, τα ERICSSON κινεζοσουηδικά ή τηλεόραση SAMSUNG κορεατοκινεζικοβρετανική;

 

Συνάδελφε, μην προκαλείς.

miltos

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Τα περισσότερα πράγματα φτιάχνονται στην Κίνα! Το θέμα είναι ποιός σου δίνει την εγγύηση και πού εδρεύει η εταιρεία. Το πού έχει το εργοστάσιο είναι "δεύτερο" θέμα.

 

Άσχετο παράδειγμα: Όλοι θα ξέρετε τις UGG boots (http://www.google.gr/search?q=ugg+boots&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=d2E1T_jZJs-AhQf4pZX7AQ&biw=1920&bih=948&sei=emE1T4XHKsKy0QWCwrX-AQ). H UGG είναι εταιρεία στην Αυστραλία, αλλά έχει το εργοστάσιο στην Κίνα! Τι πάει να πει, ότι είναι "κινέζικο" (όπως λέμε μαϊμού);

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι καλούτσικα για ευρωπαϊκά και μεσαίος όμιλος των 200εκατ Ευρώ turnover ετησίως τώρα και με τα ΦΒ. Πολύ δυνατή τεχνογνωσία σε μέταλλα και κατασκευές. Δε θα τα αγόραζα όσο υπάρχουν κάποιες άλλες εταιρίες με καλύτερο value for money και αξιοπιστία αλλά δεν είναι και σκουπίδι.

 

Και ναι είναι γερμανικά. Όχι όμως made in Germany. Καλύτερα κιόλας γιατί θα ανησυχούσα για τη βιωσιμότητά της.

Edited by pv-t solar
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.