Μετάβαση στο περιεχόμενο

10kW σε επιχείρηση χωρίς άδεια λειτουργίας


sakatis

Recommended Posts

Υπάρχει επαγγελματικο κτίριο με βιοτεχνικό ρεύμα στο οποίο μέχρι πρότεινος λειτουργούσε Ξυλουργείο. Πλέον όμως, η επιχειρήση εκλεισε, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να μην επιτρέπει την εγκατασταση 10kw στην βιομηχανικη στεγη, διοτι η αδεια λειτουργιας δεν ειναι σε ισχυ..

 

Ποια θα μπορούσε να είναι η λυση σε αυτη την περιπτωση?

 

να τονισω πως το κτιριο ειναι αυτονομο σε οικοπεδο, χωρις αλλη κατοικια.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς αφού η επιχείρηση έκλεισε δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω του Ειδικού Προγράμματος μέχρι 10kW. Δεν είναι ούτε σπίτι ούτε έδρα/υποκατάστημα επιχείρησης πλέον. Δε βλέπω άλλη λύση από το να επαναλειτουργήσει στο κτίριο επιχείρηση.

Παρεμπιπτόντως, έχω ρωτήσει στο ΥΠΕΚΑ και περιμένω απάντηση για το τι γίνεται σε περίπτωση που μέσα στα 25 έτη που διαρκεί η Σύμβαση Συμψηφισμού, η επιχείρηση διακόψει τη δραστηριότητά της (η λογική λέει ότι λύεται η σύμβαση αλλά έχει ενδιαφέρον η απάντηση του υπουργείου).

Edited by miltos
Διαγραφή αναφοράς περί εκτός θέματος μηνύματος. Έγινε μεταφορά σε νεό θέμα.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Σε ερώτησή μου σε διευθύντρια ΔΕΔΔΗΕ υπεύθυνη για Φ/Β μου πε ότι με το που κλείνει η επιχείρηση θα πρέπει και το Φ/Β να καταργηθεί προφανώς.Τώρα μία περίπτωση είναι :

  • εικονικά να λειτουργεί το Φ/Β πληρώνοντας τα έξοδα μιας επιχείρησης ή
  • να κάνεις αλλαγή χρήσης στο ακίνητο,αλλαγή παροχής στη ΔΕΗ σε τριφασικό οικιακό 2 ή μονοφασικό και να κάνεις αίτηση ως οικιακό.

Κοστοβόρες λύσεις και οι δύο.

Link to comment
Share on other sites

Γραπτή απάντηση δεν πήρα ποτέ, μιας και 2 φορές έχασαν το φαξ που το υπουργείο ζήτησε να τους στείλω με τις ερωτήσεις μου (Υποτίθεται ότι έτσι θα μου απαντούσαν άμεσα...).

 

Η (στο πόδι) τηλεφωνική απάντηση από την υπηρεσία ΑΠΕ ήταν ότι λύεται η σύμβαση εφόσον παύει η επιχείρηση. Είναι λογικό νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.