Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μη εμπρόθεσμη καταβολή 1ης δόσης ή εφάπαξ πληρωμής


Recommended Posts

Μόλις γύρισα από τράπεζα. Το παράβολο είχε πληρωθεί μέσα στο 12/2011 όπως και είχε γίνει η επαγωγή. Ο ιδιοκτητης δεν τήρησε τη προθεσμία 31/1/2012 για την πρώτη δόση από τις 34. Σήμερα όμως πληρώθηκε κανονικά, φυσικά το σύστημα θα ενημερωθεί τη Δευτέρα, οπότε ενημερώνω ξανά.

Link to comment
Share on other sites

Λετε να τους πληρωνει ο κοσμος και να μην τα δεχονται?? Γιατι να υπαρχει θεμα με τις ημερομηνιες και να χαθει το παραβολο..?? Και με ποια λογικη να χαθει το παραβολο??? Εχουν ολοκληρωμενο και ξεκαθαρισμενο νομο για να επιβαλουν ημερομηνιες?? Και αν καποιοι ηθελαν να πληρωσουν εφαπαξ αλλα ανηκουν στις περιπτωσεις

των εκτος σχεδιου που ο δημος εχει στα εντος σχεδιου Τ.Ζ.>2.200€ (Ραφηνα, Παλληνη κλπ) και περιμεναν τη διευκρινηση του 10% για να πληρωσουν με την ελαχιστη της περιφερειας, τι επρεπε να κανουν?? Να πληρωσουν με την ελαχιστη Τ.Ζ. για τα εντος σχεδιου και να ψαχνονται μετα για να τους επιστραφει η διαφορα??

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημέρωση όλων. Την Παρασκευή είχα πάει στο ΤΕΕ. Η απάντηση του υπαλλήλου στο σχετικό θέμα ήταν:" Όσες αιτήσεις κατατέθηκαν μέσα στο 2011 πρέπει να πληρώσουν 1η δόση ή εφάπαξ μέχρι και τέλος Φλεβάρη, οι υπόλοιπες του 2012 ένα μήνα μετά την υποβολή". Βέβαια σε ερώτηση που βρίσκεται αυτό επίσημα η απάντηση ήταν " Έτσι μας είπανε" ??????. Το σύστημα βέβαι εξακολουθεί να βγάζει εντολές πληρωμής για εκπρόθεσμες καταβολές. Δεν ξέρω τι να πω. Μπάχαλο... Πάντως μου φαίνεται χαζό να χάνονται τα λεφτά του παραβόλου, ειδικά όταν μιλάμε για ποσά της τάξης των 2000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που είπε ο ΤΕΕτζής έχει κάποια μεντιουμική υπόσταση.Είναι στο νόμο που ψηφίστηκε και θα γίνει ΦΕΚ η εν λόγω παράταση για τις αιτήσεις του 2011.

Link to comment
Share on other sites

Μανώλη όντως θα βγει σε ΦΕΚ; Αναφέρεσαι στον καινούργιο νόμο που θα περιλαμβάνει και την αλλαγή στον τρόπο βεβαίωσης της παλαιότητας της αυθαιρεσίας;

Link to comment
Share on other sites

Ναι και λέει τα εξης:

 

9. Η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του ενι-

αίου ειδικού προστίμου του άρθρου 24 του ν. 4014/2011

για όλες τις υποβαλλόμενες μέχρι 31.12.2011 αιτήσεις,

οι οποίες αφορούν στις περιοχές της περίπτωσης β΄ της

παραγράφου 7 του άρθρου 24 του ν. 4014/2011, παρατεί-

νεται μέχρι 28.2.2012.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.