Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο Μνημόνιο.....


ikaros13

Recommended Posts

γιατί προτάσεις επιχειρήματα/παραδείγματα από το παρόν της χώρας για ν' αντικρούσεις επιχειρήματα/παραδείγματα από το παρελθόντος μιας άλλης χώρας.

 

Έχεις δίκιο .Ξέρεις τι πιστεύω πως και στις άλλες χώρες δεν θα ψηφίσουνε σοσιαλισμό διότι θα σκέφτονται τι έκανε ο σοσιαλισμός στην δική μας χώρα .Ήδη το λένε συχνά σε κάθε μέτρο που λαμβάνουν .Τι θέλετε να γίνουμε σας την Ελλάδα !!! Σκέψου τώρα να σκεφτούν και ότι ο σοσιαλισμός μας έφτασε ως εδώ τι θα έχουνε να λένε .χαχαχαχαχα

 

 

@MscEng

Δεν λέμε να ψηφίσεις ντε με και καλά το ΚΚΕ μπορείς να Ψηφίσεις και ΣΥΡΙΖΑ .Αλλά αυτό που λέμε είναι ότι ο σημερινός σοσιαλδημοκρατισμός έχει καταλήξει κομμουνισμός με το ΔΝΤ και τα μνημόνια που μας έφερε .

Edited by Ferari
Link to comment
Share on other sites

Tην παλεύεις???

 

astranalysis, καμιά φορά πρέπει να πιάνεις και την ειρωνεία του πράγματος. Απ' όλους όσους είπα ο Παπαντωνίου σε χάλασε; Όλοι του ίδιου φυράματος ήτανε. Μάνος, Αλογοσκούφης, Ανδριανόπουλος και ΣΙΑ. Εδώ ο agrafiot έφτασε να εκθειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το 0+0=14%!!!

 

Τελικά με εκείνη τη BMW, που λέγαμε στο άλλο θέμα, τί έγινε; ;)

 

 

 

@MscEng

Δεν λέμε να ψηφίσεις ντε με και καλά το ΚΚΕ μπορείς να Ψηφίσεις και ΣΥΡΙΖΑ .Αλλά αυτό που λέμε είναι ότι ο σημερινός σοσιαλδημοκρατισμός έχει καταλήξει κομμουνισμός με το ΔΝΤ και τα μνημόνια που μας έφερε .

 

Το σωστό είναι κομμουνισμός στα χρέη. Γιατί στα κέρδη μας αφήσανε απ' έξω!

Edited by ted78
Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορεί...θα εφαρμοστεί όμως ?

 

Ωραία η παρέα σας...αλλά σαν γνήσιος αλκοολικός...πρέπει να αποχωρήσω. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε.

Edited by Pappos
Link to comment
Share on other sites

Βρήκα λύση !!!

 

a>

 

τελικά ότι hoax και να σταλθεί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πιστεύουν ότι αν δεν το στείλουν να το διαβάσουν τουλάχιστον 100 άτομα θα τους ψοφήσει η γάτα

Link to comment
Share on other sites

Ο agrafiot εκθείασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε σχέση με κάποιες προσωπικότητες που είχε και έργο που άφησε πίσω της.

 

Τώρα αν θές να συγκρίνουμε Ανδριανόπουλο με Χαλβατζή, Μάνο με Κολοζώφ, Παλαιοκρασσά με Παφίλη και Σκυλλάκο ευχαρίστως να την κάνουμε την κουβέντα.

 

Αλλά όταν ο Μητσοτάκης αποπειράθηκε να απελευθερώσει μεταφορές και δημόσιες συγκοινωνίες το 1992 (κάτι που άκόοοομμμα το συζητάμε όταν πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει δημόσιο καθεστώς στις συγκοινωνίες) πλακώσανε οι Σταμουλοκολλάδες και δέρνανε τον κόσμο. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο έχουμε σήμερα broadband και τηλεπικοινωνίες αρκετά καλού επιπέδου είναι γιατί η κυβέρνηση εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Αλλιώς, μην έχετε αμφιβολία ότι ακόμα θα βάζαμε βουλευτές - μέσο για να βάλουμε γραμμή. Θα ήταν ο ΟΤΕ ότι είναι σήμερα ο ΟΣΕ. Αλλά τότε οι ΟΤΕτζήδες συνδικαλιστοπατέρες ξηλώναν τα πεζοδρόμια. Και άλλα πολλά παραδείγματα.

 

Όλοι λέτε ότι η αθώα περιστερά Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ, επομένως δεν έχει ευθύνες, αλλά αγνοείτε σκοπίμως τις πρακτικές βίας, πολιτικής πίεσης και τραμπουκισμού ενάντια σε κάθε μεταρρυθμιστική κίνηση.

Edited by agrafiot
Link to comment
Share on other sites

αλλά αγνοείτε σκοπίμως τις πρακτικές βίας, πολιτικής πίεσης και τραμπουκισμού ενάντια σε κάθε μεταρρυθμιστική κίνηση.

 

Ενώ η κυβέρνηση πέρα από αυτά που αναφέρεις εφαρμόζει και μια άλλη βία .Την ψυχολογική βία .Στέλνει χαράτσια μέσο της ΔΕΗ αδιαφορώντας εάν ο κόσμος έχει να τα πληρώσει .Σε πόσες οικογένειες σε ένα χωριό στις Σέρρες είπαμε ότι έκοψε το ρεύμα ? Σε 50 ήτανε ?

Link to comment
Share on other sites

agrafiot, μιλάς για τους ίδιους κύριους, που "χαρίσανε" τις άδειες των αστικών λεωφορείων στα κομματόσκυλα της ΝΔ;

Μιλάς για τους ίδιους κύριους, που έδωσαν άδειες κινητής τηλεφωνίας στην Πάναφον και την Telestet, απαγορεύοντας στον ΟΤΕ για κάποια χρόνια να μπει στην αγορά, προς χάριν της "ελεύθερης" αγοράς; :rolleyes:

 

Μας δουλεύεις τώρα; Τα ξέχασες; Ήσουν πολύ μικρός και δεν καταλάβαινες τότε; Μήπως διάβαζες, όπως ο Χριστόδουλος στη Χούντα και δεν πήρες πρέφα τι έγινε;

 

Βέβαια, η πλήρης ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, έγινε επί της "Αλεπούς" της οικονομίας, του Αλογοσκούφη και σίγουρα θυμάσαι με ποιο τρόπο.

Οι άχρηστοι πολιτικοί της ΝΔ, καλά είναι να μη λένε και πολλά γιατί δεν τους παίρνει.

 

Βρε, άνθρωπε τι τον ήθελες τον ΟΤΕ επί Μητσοτάκη και θυμήθηκα και τον Μαυρίκη! Σου θυμίζει τίποτα αυτό;

Edited by ted78
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.