Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με δικαιώματα πτυχιούχου εξωτερικού


nstein

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος της κοινότητας σας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός (BEng + MSc) από την Αγγλία. Το Σεπτέμβρη του 2007 γράφτηκα στο ΤΕΕ αφού φυσικά πέρασα την διαδικασία του ΔΟΑΤΑΠ απ'όπου πήρα ισοτιμία, αλλά όχι αντιστοιχία. Για την αντιστοιχία πρέπει να δώσω 5 μαθήματα στο πολυτεχνείο Χανίων και δεν μπήκα καν στη διαδικασία τότε για δικούς μου λόγους. Το ΤΕΕ μου χορήγησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος διπλωματούχου Μηχανικού Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (βασική ειδικότητα Ηλεκτρονικού Μηχανικού).

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω δικαίωμα εγγραφής στο ΜΕΚ Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Αν όχι μπορώ να προσφύγω μέσω ΣΑΕΙ και να επαναλάβω τη διαδικασία του ΤΕΕ.

 

Ζητώ συγγνώμη αν επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά δεν μπόρεσα να βρω topic που να καλύπτει το θέμα του ΜΕΚ για πτυχιούχους εξωτερικού.

Link to comment
Share on other sites

Κατηγορηματικά όχι εκείνη την εποχή .Εάν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις και απαντήσεις και κυρίως από συνάδελφο που της απάντησαν από το ΤΕΕ ότι εάν δεν περάσει τα μαθήματα του ΔΟΑΤΑΠ τότε δεν μπορεί να γραφτεί στα προγράμματα ΜΕΚ αλλά πέρα από αυτό δεν μπορεί να απασχοληθεί σε οτιδήποτε αφορά το Δημόσιο .Στην ίδια ενότητα θα βρεις link και για τα δικαιολογητικά του ΤΕΕ που μέσα σε αυτά αναφέρεται αντιστοιχία του τότε ΔΙΚΑΤΣΑ .Επειδή το δρόμο του ΔΙΚΑΤΣΑ ακολούθησε το ΔΟΑΤΑΠ η όποια αλλαγή υφίσταται μόνο στον όνομα και όχι στην κατάργηση της προϋπόθεσης. Διαφορετικά δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα ο οργανισμός αυτός .Το ΤΕΕ θέλει την αντιστοιχία του τίτλου από το ΔΟΑΤΑΠ και όχι από το ΣΑΕΠ .Οπότε πολύ κακός κατά την γνώμη μου που άφησες τα 5 αυτά μαθήματα και δεν τα έδωσες προτού να γραφτείς στο ΤΕΕ .Από εκεί και πέρα εάν σήμερα έχει αλλάξει κάτι σε αυτό θα σε πληροφορήσουν από το επιμελητήριο .

Edited by Ferari
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τα εκτός θέματος προκλητικά μηνύματα και η εξαυτών αρξαμένη αντιπαράθεση διεγράφησαν.

Μένετα αυστηρά στο θέμα κάθε νήματος και μην επεκτείνεστε σε άσχετα ζητήματα. Διαβάσετε τους κανόνες συμμετοχής.

Ο λογαριασμός Pappos δεν θα μπορεί να δημοσιεύσει μηνύματα για ένα πενθήμερο, λόγω της κατ΄ εξακολούθηση προκλητικής και προσβλητικής συμπεριφοράς προς έτερο μέλος του φόρουμ.

Edited by AlexisPap
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.