Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αναπτυξιακός και άδεια


pm4698

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Είμαι σε μία εταιρεία και έχουμε κάποιες άδειες δικές μας στις οποίες είχαμε καταθέσει παλιά για επιδότηση στον αναπτυξιακό.

 

Τώρα, έχουμε βρει έναν ενδιαφερόμενο για την πώληση 2 αδειών.

 

1) Η διαδικασία είναι ότι πρώτα πρέπει να μεταβιβαστεί η εταιρεία στο όνομά του και μετά με συμφωνητικό να κάνουμε την εγκατάσταση ή το αντίθετο?

 

2) Έχει κάποιος ιδέα με ποιον τρόπο θα δεσμευτεί η εταιρεία μου να πάρει τα λεφτά του αναπτυξιακού εάν και όταν βγουν χωρίς να μπλέξουμε με τον άλλο?Δηλαδή κάτι ως ρήτρα ή εντολή ότι έχουμε το δικαίωμα αποταμίευσης της επιδότησης χωρίς να πρέπει να τα πάρει πρώτα αυτός αλλά κατευθείαν εμείς

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά να κάνω μια ερώτηση? αφού η επένδυση θα γίνει απο άλλον ή απο εταιρία που θα έχει περάσει σε κάποιον άλλο, με ποιά λογική θα πάρετε εσείς τα χρήματα του αναπτυξιακού?

 

Στο 2 που ρωτάς στο τελευταίο σκέλος δεν νομίζω ότι παίζει γιατί ο έχων δικαίωμα να πάρει τα χρήματα απο τον αναπτυξιακό είναι η εταιρία που κάνει την επένδυση, αν εσείς κάνετε την εγκατάσταση στην σύμβαση που θα κάνετε θα πρέπει να προβλέπει ότι το έργο θα εξωφληθεί με την εκταμίευση των χρημάτων απο τον αναπτυξιακό. αλλά μάλλον η συμφωνία σα ερίναι του στύλ

σου πουλάω τις άδειες χ, σου κατασκευάζω τα έργα με y και αν βγεί ο ανατπυξιακός θα λάβετε και το ποσό z απο εκεί

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.