Μετάβαση στο περιεχόμενο

πληρως ανακαινισμενο κτισμα προ του 55


Recommended Posts

εχω την εξης περιπτωση: ενας ιδιοκτητης εκανε μια αυθαιρετη προσθηκη, κατ επεκταση, σε μια οικια πετροκτιστη προ του 55, η οποια αναφερεται σε συμβολαια του 1935. θελει να την τακτοποιηση αλλα το προβλημα ειναι με την οικια που "θεωρειται" προ του 55. πιο συγκεκριμενα, ειχε βγαλει εγκριση εργασιων μικρης κλιμακας πριν κανει την αυθαιρετη προσθηκη, για επισκευη επιχρισματων και επισκευη στεγης. το προβλημα μου ειναι οτι αντιθετα με αυτα που ανεφερε στην εγκριση εραγσιων μικρης κλιμακας, εχει γκρεμισει τμηματα της παλιας τοιχοποιιας και εχει φτιαξει καινουργιο τοιχο στη μιση οικια προ του 55, εντος του παλαιου περιγραμματος, και επισης εχει τοποθετησει καινουργια στεγη.

φυσικα η οικια αυτη εχει την οψη μιας καινουργιας, και οι τοιχοι της αλλου εχουν παχος 50 εκατοστα (παλαια τοιχοποιια) και αλλου 30 (καινουργιος τοιχος απο τουβλα).

εγω μετα απο ολες αυτες τις επεμβασεις, οι οποιες φαινεται να εχουν γινει εντος του περιγραμματος της παλαιας οικιας, μπορω ακομα να τη θεωρησω σαν προ του 55, δηλαδη οτι εμπιπτει στις εξαιρεσεις της παρ. 2, και να τακτοποιησω μονο την αυθαιρετη προσθηκη που εκανε μετεπειτα?

Link to comment
Share on other sites

Έχω παρόμοια περίπτωση που εμένα όμως στο προ του 55 δεν έβγαλε κάποια άδεια και απλά το έβαψε και άλλαξε κουφώματα οπότε εγώ το θεώρησα νομίμως υφιστάμενο προ 55 χωρίς άδεια και ασχολήθηκα μόνο με τις προσθήκες που ήταν εκτός του περιγράμματος του προ 55.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αφού έκανε προσθήκες καθ΄΄ υπέρβαση της Α.Μ.Κ., αυτές πρέπει να τακοποιήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.