Μετάβαση στο περιεχόμενο

πατάρι καταστήματος 60μ2 στο Γέρακα μπορεί να ενταχθεί στη ρύθμιση


Recommended Posts

Το κατάστημα είναι 60μ2 και σύμφωνα με το ΦΕΚ της περιοχής επιτρέπονται καταστήματα μέχρι 60μ2 , μέσα στο κατάστημα υπάρχει αυθαίρετο πατάρι 15μ2 πέραν των 60μ2 . μπορεί να ενταχθεί στον 4014 ή παραβιάζει τη συνθήκη χρήσης που δεν επιτρέπεται? ευχαριστώ για οποιαδήποτε γνώμη και αν έχει ήδη απαντηθεί , ας βοηθήσει κάποιος να το βρω γιατι με την αναζήτηση δεν τα κατάφερα

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτός ο Γέρακας! Καταρχήν στην άδεια είναι κατάστημα ή βιοτεχνία μικρής οχλήσεως; Αν είναι κατάστημα στην άδεια πιστεύω πως μπορείς να το ρυθμίσεις γιατί η χρήση επιτρέπεται, αλλά έχεις υπερβεί τους όρους δόμησης της περιοχής 15/60=25%<50% ως βοηθητική χρήση (δεν αποτελεί όροφος).

Αν είναι βιοτεχνία εκεί μπερδεύει λίγο το πράγμα, διότι λογικά θα υπάρχει άλλο χώρος στο οικόπεδο που έχει χαρακτηριστεί κατάστημα στην Ο.Α.

Από ότι θυμάμαι στο Γέρακα επιτρέπεται ένα κατάστημα ανά οικόπεδο. Κάνε ένα έλεγχο αν το ακίνητο ανήκει σε αυτή τη περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

στην άδεια αναφέρεται ως κατάστημα και οι όροι της περιοχής αναφέρουν καταστήματα εως 60μ2 οπότε δεν τίθεται το θέμα 1κατάστημα/οικόπεδο. Στην πολεοδομία Παλλήνης που ρώτησα μου είπαν οτι δεν μπορώ να ενταχθώ στο νόμο...μάλλον θα πρέπει να κατέβω στο ΤΕΕ , ευχαριστώ για την απάντηση...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.