Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΜΕΚ


Αpnea

Recommended Posts

Καλημέρα. Απλή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση πτυχίου ΜΕΚ Α, πως τα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Δ15 δεν είναι ακριβώς αυτά. Συγκεκριμένα, στο πιστοποιητικό ΤΕΕ στο οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης της άδειας ασκήσεως επεγγέλματος(πολυ ξεκάθαρο και απλό) , δεν ζητούν ακριβώς αυτό, αλλά επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγελματός. Και αυτό σε περίπτωση που ξεκίνησει κάποιος εκτός Αθηνών απο επαρχία έχοντας συλλέξει αυτά που αναγράφνται στο site της Δ15 και φτάνοντας εκέι σου λεέι η Κυρία ....λου 2ος όροφος με πολύ απλό και μπλαζέ υφάκι πως δεν εννοούμε ακριβώς αυτό και πως έχει καθιερωθεί το άλλο.Μυρίστε τά νύχια σας παρακαλώ.

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τον αριθμό πρωτοκόλου σου τον έδωσαν? Έστειλα και εγώ με courier τα υπολοιπόμενα (άδεια ασκήσεως). Τους έχεις συπμεριλάβει και αντίγραφο απο την άδεια ασκήσεως και βεβαίωση ΤΕΕ??

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ?πληροφορηθειτε ποιος υπαλληλος χρεωθηκε το φακελο σας..παρτε τον τηλεφωνο..και οτι λειπει το προσκομιζετε..δεν ειναι αναγκη με την αιτηση να κατατεθουν ολα τα δικαιολογητικα..και ουτως ή αλλως στην εγγραφη δεν ειναι αυστηροι..δεν θα σας κοψει η επιτροπη αν εχετε τα στοιχειωδη

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.