Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Απαράδεκτη πολιτική ace hellas


noutsaki

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπορεί να μην καταλαβα τι εννοούσες ενδεχομένως

πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που κανείς καταλαβαίνει με την πρώτη ανάγνωση.

Link to comment
Share on other sites

εδιτ: γιώργο αυτό που αναφέρεις χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αποτελεί προσφορά και μάλιστα φρέσκια...

για κάποιον που αποτελεί παλιό χρήστη του προγράμματος το να αποκτήσει αυτά που γράφειςσήμαινε ποσό περί τα 6 χιλιάρικα σίγουρα.

μόνο 2.500 κοστίζει το βασικό χωρίς: πεπερασμένα- ευρωκώδικες-μεταλλικά-ενισχύσεις.

 

Τόσο το πήρα εγώ τουλάχιστον [επειδή βρέθηκα στην ίδια θέση που βρίσκεσαι τώρα εσύ αλλά με FeSPA].

Συνάδελφε τι να πω καλούμαστε να πληρώνουμε και εδώ χαράτσι...

Εν κατακλείδι συμφωνώ και επαυξάνω με runet γιατί είμαι και εγώ χρήστης.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Προς όλους τους κατόχους στατικών προγραμμάτων, ανεξαρτήτως εταιρίας : Δεν χρειάζεται να πληρώνετε τις ετήσιες υποστηρίξεις στις εταιρίες, παρά μόνο αν αλλάξει ο κανονισμός. Η ετήσια υποστήριξη χρησιμεύει για δυο πράγματα : Πρώτον για την αναβάθμιση του προγράμματος. Αυτή η αναβάθμιση έχει ουσιαστικό νόημα, μόνο με την αλλαγή των κανονισμών. Δεύτερον για την βοήθεια του μηχανικού από την εταιρία, σε περίπτωση που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά το λογισμικό, για να κάνει μια στατική μελέτη. Αυτό το δεύτερο, με κάποια εμπειρία ξεπερνιέται.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η ετήσια υποστήριξη χρησιμεύει για δυο πράγματα..............Αυτή η αναβάθμιση έχει ουσιαστικό νόημα, μόνο με την αλλαγή των κανονισμών.

υπάρχουν και τα bugs

Link to comment
Share on other sites

classicb...συμφωνώ απόλυτα! Μην μιλήσω για τη συμπεριφορά ορισμένων ( κι όχι όλων προς Θεού και ευτυχώς) ''συναδέλφων'' στις τεχνικές υποαστηρίξεις. Από βιασύνη εώς αγένεια.

 

sovatzou...δικό τους πρόβλημα τα bugs....κανονικά θα έπρεπε να βγάζουν ξεχωριστά patches για τα bugs για όλες τις εκδόσεις ανεξαρτήτως του αν έχει κάποιος ενεργό ΣΣ.

 

Απλά οι περισσότερες εταιρείες κάνουν μικροαλλαγές και διορθώνουν κάποια bugs των προγραμμάτων (δική τους ευθύνη τα bugs ξαναλέω κι όχι δική μας)...βελτιώνουν λίγο τις σχεδιάσεις και το interface και θέλουν να κάνουν πωλήσεις σε συμβόλαια συντήρησης. Τα ΣΣ είναι πολύ πονεμένη ιστορία πάντως. Προσωπικά από τα λογισμικά που χρησιμοποιώ εγώ και επειδή οι δουλειές είναι εκτός από ελάχιστες και επισφαλής πια, πέρσι ας πούμε δεν ανανέωσα το ΣΣ του προγράμματος μεταλλικών που χρησιμοποιώ. Πήρα τηλ. σε κάποια φάση τις πωλήσεις και μου λέγε εκεί ένας τα τρελά του ότι πρέπει να πληρώσω και τα περσινά για να πάρω την τελευταία έκδοση του προγράμματος! Τελικά πλήρωσα τα φετινά μόνο μετά από πολύ ''κουβέντα''.

Edited by Γιώργος_
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκαιο, εγώ για να καταλάβεις προτίμησα να αλλάξω στατικό πρόγραμμα στα μεταλλικά γιατί η αναβάθμιση που ζητούσαν έβγαινε ακριβότερη απο την αγορά νέου προγράμματος σχεδόν μισή τιμή εφόσον είμαι κάτοχος άλλου προγράμματος.Απο δώ και πέρα ότι έχω ευχαρίστηση θα δίνω και με τη προϋπόθεση οτι όντως έγινε αναβάθμιση.Τον ινδό ή κινέζο να πληρώσω να μου κάνει ένα πρόγραμμα έτσι όπως το θέλω φθηνότερα θα μου βγεί

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.