Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαράδεκτη πολιτική ace hellas


noutsaki

Recommended Posts

Γενικά το χουν παρακάνει με τα ΣΣ παρόλο που κάποιες εταιρίες τα δίνουν με ''γενναία'' έκπτωση πλέον. Γενικά η λογική ότι θα σε χάσουν από πελάτη εντελώς τους κάνει λίγο πιο διαλλακτικούς. Η κρίση γενικότερα ξεσκέπασε πολλά κακώς κείμενα (ίσως το μόνο καλό που βγήκε) και επίσης έδειξε ότι κάποια πράγματα είναι υπερ-εκτιμημένα και υπερ-κοστολογημένα. Το να έχει έσοδα μια εταιρία και να στελεχώνει άρτια το τμήμα ανάπτυξης-βελτίωσης του λογισμικού της είναι απόλυτα θεμιτό και κατανοητό...το να υπερ-κοστολογεί όμως προϊόντα και υπηρεσίες όχι.

 

Stereostatikos....επειδή λένε στο χωριό μου ότι το όνομα προσδίδει ιδιότητα...πίστεψέ με σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! :smile: :-) :smile:

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιώργο μη μου το θυμίζεις, κανονικά ορισμένοι πρέπει να καταδικαστούν σύμφωνα με το Ωθωμανικό δίκαιο,παράγραφος 3

 

Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Καλησπέρα, για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η λαική ρήση που θέλει "τον λύκο στην αναμπουμπούλα να χαίρεται"... Δεν διεκδικώ πρωτεία στην ανακάλυψη της αμερικής, δια του παρόντος θέματος ωστόσο καλό θα ήταν κάποια πράγματα να γίνονται γνωστά για να ξεκινήσει να "χαλάει η πιάτσα", για να χρησιμοποιήσω και την φρασεολογία που πολλές φορές ακούμε από τους εν λόγω εμπόρους...........

Επειδή γράψατε πολλά σωστά πράγματα και έχετε δίκιο , θα πρέπει να σας πω ότι έτσι είναι η γενικότερη πολιτική της ACE-Hellas. Καταρχήν , όποιος είχε το Scada for Win θα είχε διαπιστώσει ότι από τα τότε προγράμματα της αγοράς (Δεκαετία 1995-2005) ήταν το πιο ευέλικτο και πιο ευχερές πρόγραμμα στον χειρισμό.

 

Ειδικά το Scada for Win όποιος το έχει δουλέψει με τρέλα ως το μεδούλι του , θα είχε δει ότι είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρόγραμμα Στατικής-δυναμικής ανάλυσης με εφαρμογή των Π.Σ. Εκείνοι που το δημιούργησαν τώρα πλέον έχουν φύγει και αυτοί που έχουν μείνει δεν το ξέρουν εις βάθος.

 

Το Scada for Win είναι καλύτερο πρόγραμμα από το Next , από το Fespa και τα ΣτερεοΣτατικά του Κωνσταντινίδη , τουλάχιστον την εποχή που εγώ το δούλεψα.

Υστερούσε λίγο στο Γραφικό περιβάλλον , δεν είχε τα φουτουριστικά κόλπα των Στερεοστατικών και του Fespa.

Ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε Π.Σ. (πλάκας και Κατακόρυφα) αλλά έπρεπε ο μηχανικός να ξέρει να τα δουλέψει. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο , τίποτα δεν βγαίνει σωστό.

 

Επίσης είχε όλα τα επιμέρους προγράμματα σε ξεχωριστές υπό-ρουτίνες που πήγαινες αναλυτικά και έβλεπες τι γίνονταν. Μόνο , το Space ήταν εφάμιλλο του..Scada for Win , αλλά δεν είχε την ίδια υποστήριξη. Πίσω από το Scada for Win βρίσκονταν ολόκληρη εταιρία.

 

Τα μεταλλικά που είχε το Scada for Win ήταν πολύ καλά , αλλά για τις συνδέσεις υπήρχε το Instant το οποίο και αυτό δούλευε πολύ καλά. Γενικά όποιος είχε δουλέψει το Scada for Win σε όλες τις εφαρμογές του και ιδίως τον ΕΑΚ 2000 θα παρατηρούσε ότι ήταν το μόνο που τον έκανε σωστά και πλήρως.

 

Μεγάλη απώλεια ο Γκιόκας. Ήξερε καλά το Scada for Win από Μεταλλικά ως Π.Σ. και ήταν αυτός που δημιούργησε τον ΕΑΚ2000. Για το νέο πρόγραμμα δεν έχω ιδέα τι μορφής είναι , λένε ότι κάνει επιτυχία και στο εξωτερικό. Για μένα αν πραγματικά κάποιος θέλει να κάνει κάτι νέο θα έπρεπε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θα κάνει , τουλάχιστον μη-γραμμική ανάλυση , ώστε να ξεφύγει από τα στενά όρια της Ελλάδας.

 

​Το να φτιάξεις ένα καλογυαλισμένο προϊόν δεν κερδίζεις τίποτα σε σχέση με το παλαιό. Και τα δύο θα δουλεύουν εξίσου καλά. Η διαφορά είναι ότι στο καινούργιο να παρουσιάσεις και μια νέα μορφή ανάλυσης που θα είναι πιο ακριβής σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούνται.

 


Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε Yiorgos 1967, διαφωνώ κάθετα στα περισσότερα:

 

1. Η εταιρία όντως δημιούργησε πρόβλημα στούς πελάτες της με την αλλαγή σε ScadaPro, υποχρεώνοντας τους να ξαναδώσουν χρήματα για μία νέα υποτίθεται καλύτερη έκδοση.

 

2. Είναι αρκετά κακογραμμένος ο πηγαίος κώδικας και αυτό το αντιλαμβάνεσαι απο το πόσες φορές θα σου κολλήσει καθώς και το μέγεθος τών αρχείων

 

3. Ενθουσιάστικα και ΕΓΩ στην αρχή με τίς "υποτιθέμενες" δυνατότητες, προσωπικά διαπίστωσα 2 βαρβάτα λάθη τα οποία είναι απαράδεκτα να υπάρχουν σε λογισμικό πρός χρήση.Δέν αναφέρομαι σε bugs αναφέρομαι σε ΛΑΘΗ

 

4.Ειναι το πλέον σπασιστικό πρόγραμμα και ειδικά στο κομμάτι του ευρωκώδικα το οποίο υποτίθεται οτι υπάρχει έχει απλά ελλείψεις.

 

5. Είναι απαράδεκτο για μία εταιρία να μην έχει ένα σωστό manual.Ο χρήστης θα πεθαίνει μέχρι να το μάθει καλά

 

6.Στίς μεταλλικές που αναφέρεσαι μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, ας βγάλουν πρώτα σωστό υπολογισμό συνδυασμών φορτίσεων και μετά θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα

 

7.Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί ήδη έχω μαλώσει για το στερεοστατικό και για το σκανταϊκο.Συμβουλή μου είναι να μήν αγοράσει ακόμα κανένας τίποτα απο την ελληνική αγορά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη σε "βάθος"

Edited by McRaster
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Θα ήθελα να κοινοποιήσω και εγώ πως θεωρώ απαράδεκτη την πολιτική της εταιρίας ace ellas να ανεβάζει μέσα σε ένα χρόνο την τιμή του συμβολαίου συντήρησης του εργολήπτη από 150,00€+ΦΠΑ σε 240,00€+ΦΠΑ. Σε ερώτηση μου γιατί συμβαίνει αυτό μου απάντησαν κάτι μισόλογα ότι θα αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού της αναθεώρησης από την άνοιξη του 2015 κτλ. Θεωρώ την κίνηση αυτή τελείως αντιδεοντολογική. Δηλαδή θα αναγκάσουν κάποιο κόσμο να αλλάξει εταιρία και να μαθαίνει καινούρια προγράμματα γιατί σκέφτηκαν ότι τους λείπουν κάποια χρήματα και πρέπει να τα μαζέψουν από τα κορόιδα.

 


Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.