Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Buildingcert εκτός λειτουργίας;


ΚΩΝ/ΝΟΣ

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

βρε παιδιά ανεβάζω επιθεώρηση 90τ.μ sστο buildingcert η οποία επιβεβαιωμένα είναι κατανάλωσης Α κτίριο αναφοράς , Β το δικό μου και ισχύς 50KW θέρμανσης, και κοιτώ ότι δεν μπορεί να υποβληθει διότι το παράβολο είναι λάθος τυπου.

Κοιτω και το βγάζει 800τ.μ στο buildingcert ενω είναι ελεγμένο 100 φορές τ.μ , ζωνες κλπ. Καταναλώσεις λάθος και μόνο την ισχυ σωστα. version 1.31.1.9

εχει αλλάξει κάτι στην version? γιατι γινεται?

Μπορεί κάποιος να μου πεί αν ανέβασε σημερα κανονικά?

 

Δεν μπορεί να είναι δικό μου λάθος διότι το τρέχω σε 2 υπολογιστές, αλλά το βασικό ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ Τ.Μ. Eνω εγω παντου στις καρτέλες έχω 90τ

.edit ανεβάζω άλλο xml παλιάς επιθεώρησης σε αυτην την επιθεώρηση, βγάζει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα(800τ.μ και ίδιες καταναλώσεις)  και απλά αλλάζει μονο την ισχυ.

 

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

τωρα τα βγαζει σωστα, αλλά sos ενω έχω βάλει λέβητα μόνο και πετρέλαιο θερμανσης,  στην 2η σελίδα μου βγάζει ότι η θέρμανση καιει και ελάχιστα ηλεκτρική, στην ετησια κατανάλωση τελικης ενέργειας . Ολά τα αποτελέσματα που βγάζει είναι σωστά , όπως στο xml.

sos Μήπως άλλαξαν κάτι αυτες τίς τελευταιες ημέρες και υπολογίζει ηλεκτρική για τα βοηθητικά συστηματα, διότι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη έβγαζε μηδεν στην 2η σελίδα? 

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Καλημέρα συνάδελφοι,

μου βγάζει σήμερα και εμένα το ροζ φόντο στο γεωγραφικό εντοπισμό. Εννοείται πως έχω κλικάρει κανονικά το "Κτηματολόγιο Α.Ε." μάλιστα τότε ακριβώς είναι που μου βγάζει το φόντο, αλλιώς αν έχω κλικαρισμένη την "ακτογραμμή" σαν υπόβαθρο είναι απλά το υπόβαθρο της ακτογραμμής. Ξέρεις κανείς τι παίζει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.