Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ένταξη κλάδου υγείας ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ από 1/6/2012


Κωστής.

Recommended Posts

Θα είναι απίστευτη αλητεία να υπάρξουν αναδρομικά, ακόμα και να εφαρμόσουν αυξήσεις η εφαρμογή θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2012 και μετά. Μετά θα γίνει επανάσταση!Ούτε καν οι αυξήσεις πρέπει να εφαρμοστούν γιατί μετά θα κάνουμε όλοι αίτηση διαγραφής. Η μόνη ρεαλιστική περίπτωση που βλέπω ενδεχομένως να εφαρμόζεται είναι αυτή η διάταξη που ισχύει στον ΟΑΕΕ, που επιτρέπει στους ασφαλισμένους να κατεβούν στην κατώτερη ασφαλιστική τάξη ως το 2014.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελικά δεν μπαίνει το ΤΣΜΕΔΕ στον ΕΟΠΥΥ ευτυχώς!

από το in.gr

Την εξαίρεση του τομέα Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ, δικηγόροι, μηχανικοί, κ.ά.) από τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) αποφάσισε με την υπ' αρ. Φ.80000/οικ. 12517/1483/1-6-2012 απόφασή του, ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο κ. Ρουπακιώτης έκανε δεκτή την απόφαση από τις 26/4/2012 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΑ να μην ενταχθεί ο τομέας Υγείας του στον ΕΟΠΥΥ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για λίγες μέρες που νόμιζα οτι μπαίνουμε στον ΕΟΠΠΥ.. πραγματικά λυπήθηκα όλους τους Ελληνες που ασφαλίζονται εκει. Οι γιατροί με αντιμετώπιζαν ολιγον απαξιωτικα, μου εδιναν απαντηση οταν ζητουσα ραντεβου "καλεστε στην αρχη του μηνα, και αν συμπληρωθει ο αριθμος, τοτε ξανα τον επομενο μηνα, αλλιως με πληρωμη" και αλλα πολλα... Χαιρομαι που οι εισφορες μας πιανουν ακομη τοπο, οστοσω λυπαμαι για τη δημοσια υγεια οσων ειναι στον ΕΟΠΠΥ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.