Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ'οίκον"


Recommended Posts

1. Mη γράφετε με κεφαλαία.

2. Ο λέβητας - καυστήρας είναι κοινόχρηστος. Στο πρόγραμμα μπαίνει μόνο το ποσοστό της δαπάνης που σας αναλογεί. Απαιτείται συναίνεση της αδελφής σας και βεβαίωσή της ότι θα καλύψει το ποσοστό που της αναλογεί με ίδιους πόρους.

3. Εξωτερικές πόρτες καλύπτονται μόνο όταν "βλέπουν" σε εξωτερικό χώρο και όχι σε κλειστό (π.χ. κλιμακοστάσιο)

4. Θερμαντικά σώματα δεν καλύπτονται

5. Όλα αυτά και άλλα περισσότερα θα τα δείτε και στο site του ΥΠΕΚΑ.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με νεο εξοικονομω, πια τραπεζα ειναι πιο "ευελικτη" κατα την εμπειρια σας? Μου ειπαν οτι η εθνικη πληρωνει πιο γρηγορα αλλα σημερα που ρωτησα ειναι κλειστο το συστημα τους για νεες αιτησεις. Η eurobank δεχεται νεες ενω η Πειραιως μου ειπε να καταθεσω αν κ δεν τους εχουν ενημερωσει για τις νεες αιτησεις στην Κεντρικη Μακεδονια (οπου ειχε κλεισει το συστημα)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στη Βέροια αν ρωτήσεις για εξοικονομώ η Πειραιώς δεν σε εξυπηρετεί καθόλου, ενώ η Eurobank προωθεί αιτήσεις καλών πελατών. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι λάθος να τρέχει τέτοιο πρόγραμμα μέσω των τραπεζών. Παρόλα αυτά να ρωτήσω κι εγώ αν κάποιος γνωρίζει... οι αιτήσεις αυτές θεωρούνται έγκυρες? έχουμε εκδόσει 1ο ΠΕΑ και καταθέσαμε αίτηση σε πελάτη, ο οποίος θέλει να υλοποιήσει κιόλας τις παρεμβάσεις για να μην περιμένει την έγκριση. Βάσει του Οδηγού είναι επιλέξιμες οι δαπάνες μετά το 1ο ΠΕΑ. Πιστεύτε ότι θα έχει πρόβλημα? 

Link to comment
Share on other sites

Το ελπίζω... απλώς η διαδικασία από ότι έχω καταλάβει γίνεται παράτυπα από τις τράπεζες καθώς δεν έχουν τέτοια εντολή από το υπουργείο για την Κεντρική Μακεδονία. Ευχαριστώ.

Edited by alexia_ch
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κ από μενα.

 

Κ εγω παιδιά ξεκίνησα τη διαδικασία για να μπω στο προγραμμα ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ. Εχω πάρει τη προέγκριση από τη τράπεζα κ ειμαι στη φαση της έκδοσης του 1ου ενεργειακού πιστοποιητικού.  Όταν μίλησα με την  εταιρία που εχει αναλάβει όλη τι διαδικασία για ένταξη στο πρόγραμμα τους ρώτησα αν άνοιξε το πρόγραμμα για τη κεντρική Μακεδονία με ειπε ότι η εταιρία τρέχει το πρόγραμμα άσχετα που δεν εχει ανακοινωθεί κ επίσημα από το υπουργείο.

 

1)Πως γίνεται να τρέχει το προγραμμα χωρίς να υπαρχει επίσημη ανακοίνωση; Εχουν εταιρίες τον τρόπο να τρέχουν το πρόγραμμα άτυπα, ισχύει κατι τέτοιο;

 

2)και γνωρίζει κανείς αν ανοίξει το πρόγραμμα; Γιατί προσωπικά το ακούω από το Σεπτέμβρη κ ακόμα να ανακοινωθεί

Edited by paulgr
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και απο μενα

 

το πραγραμμα στη Δυτ Μακεδονια εχει κλεισει εδ και καιρο και δε δεχεται αλλες αιτησεις...

 

ξερει κανεις ποτε προκειται να ξανανοιξει;

υπαρχει περιπτωση να μη ανοιξει ξανα;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας και συγνωμη αν δεν ειμαι του κλαδου για την ερωτηση μου...

 

Εχει βγει αποφαση υπαγωγης για το σπιτι μου για 3 αρχικες δηλωμενες παρεμβασεις...

Με εχει καλεσει η τραπεζα να υπογραψω δανειακη συμβαση...

Θελω να αφαιρεσω 1 απο τις 3 παρεμβασεις που ειχα αιτηθει.Ο μηχανικος μου μου ειπε γινεται αλλα η τραπεζα δεν το δεχεται!Μου λεει αλλαζει μονο το ονομα του προμηθευτη και οχι τα ποσα δαπανων!

Να τονισω οτι με την αφαιρεση της μιας παρεμβασης δεν υπαρχει θεμα με ικανοποιηση στοχου προγραμματος(κλαση,30% ενεργεια κλπ)

 

Γινεται τελικα αλλαγη ενω εχει βγει αποφαση υπαγωγης και ειμαι ετοιμος να υπογραψω;εαν ναι πως;και γιατι η τραπεζα δεν το δεχεται;

σημειωση:αθηνα υπεκα μου ειπαν γινεται...

 

Εγω θελω απο 3 παρεμβασεις 15000 προυπολογισμος που μου εγκριθηκε να γινει 10.000 με 2 μονο εργα(να αφαιρεθει τελειως 1 παρεμβαση και το αντιστοιχο ποσο δαπανης.

και να συνεχισει το τρεξιμο του προγραμματος ,δεν θελω η δανειακη συμβαση να γραφει 15.000 αλλα 10.000 να μην μπει προκαταβολη σε 1 απο τους 3 αρχικα επιλεγεντες προμηθευτες...νομιμα και καθαρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.