Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δήλωση για μεταβίβαση


Recommended Posts

ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΡΙΤΣΗ ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ 4014. ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΤΕΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΟΡΟΦΟΥΣ. ΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ?

ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ 4014. ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

 

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Δες μία βεβαίωση όπως εκδίδεται από το ηλεκτρ. σύστημα (αν δεν έχεις ξαναδεί).

Βεβαιώνεις ότι οι αυθαίρετες κατασκευές εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ.2, αρ.23. Στις εξαιρέσεις αυτές περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις 1337 και 4014.

Η βεβαίωση είναι λοιπόν γενική και δεν συνδέεται άμεσα με τη δήλωση του 4014. Αν ρωτάς για τα νομιμοποιητικά έγγραφα που στηρίζουν τη δική σου βεβαίωση, μπορείς να επισυνάψεις σε αυτήν (με κατάλληλη συμπλήρωση του κειμένου στην πίσω σελίδα της) το 5σέλιδο της ρύθμισης 4014 και φωτοτυπία της σφραγισμένης δήλωσης του 1337.

 

Εννοείται ότι έχεις ήδη ελέγξει το ακριβές των δηλώσεων αυτών.

 

Και μη γράφεις με κεφαλαία, μας ξεκούφανες...

post-64874-0-00644100-1330955881_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επειδή υπάρχουν πολλά θέματα για τις βεβαιώσεις και επειδή δόθηκε απάντηση σε αυτό εδώ, αν συνεχίζει να υπάρχει απορία παρακαλώ να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο ανοιχτό σχετικό θέμα .Το παρών κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.