Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ισχύς και αναθεώρηση Ο.Α με τον Ν.4030


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Καλησπέρα.....Έχω μια άδεια που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2009.Άρα την 1.3.2011 δεν είχε λήξει.Δεν έχει γίνει καμία οικοδομική εργασία.Μπορώ να πάρω την παράταση των 3 χρόνων σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 5 του ΝΟΚ?Ισχύει για όλες τις άδειες σε όλες τις περιοχές?Αν ναι αυτό γίνεται αυτόματα ή χρειάζεται κάποια αίτηση του ιδιοκτήτη? Η άδεια είναι με ΓΟΚ85. Θα χρειαστούν νέες μελέτες? Πειράζει που η άδεια έχει λήξει αν πάρουμε οτι ισχύει η τετραετία?  Αν την τριετία αυτή δεν γίνει καμία εργασία μπορεί το 2016 να πάρει παράταση για άλλα 4 χρόνια ή όχι?Η αναθεώρηση τότε θα γίνει με ΝΟΚ?Δηλαδή θα χρειαστούν νέα Δ.Κ. Τ.Δ ίσως και ΚΕΝΑΚ?  Ευχαριστώ.......

Link to comment
Share on other sites

Παίρνεις αυτόματα την παράταση χωρίς καμία άλλη ενέργεια. Το 2016 θα γίνει αναθεώρηση για παράταση ισχύος και αν δεν έχουν γίνει εργασίες , τότε θα αναθεωρηθεί με το θεσμικό πλαίσιο εκείνης της περιόδου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Άδεια εκδοθείσα στις 14/12/2007 με καμία πραγματοποιημένη εργασία έχει παράταση πλέον μέχρι το 2014? Και αν θελήσω να κάνω αναθεώρηση για αλλαγή μελετών και ρίξω τα μπετά μέχρι τότε μπορώ να πάρω το 2014 παράταση για άλλα 4 χρόνια?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.