Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή τμ οικοπέδου


Zmak

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Υπάρχει οικόπεδο με οικοδομική άδεια του 78 όπου το εμβαδόν του ήταν 600 τμ και η δόμηση 1500 τμ βάση της τότε άδειας. Οπότε ο ιδιοκτήτης έχτισε οικοδομή 500 τμ. Τώρα θέλει να νομιμοποίηση 50 τμ που έχτισε πάνω στο δώμα εντωμεταξύ το οικόπεδο όμως πλέον είναι 180 τμ (όπως αναφέρεται σε ένα συμβόλαιο του 96 όπου λέει ότι μετά από άτυπή διανομή(!!!!) το πήρε στην κατοχή του ως αυτοτελές οικόπεδο και συνοδεύεται και από τοπογραφικό που λέει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο).

Το πρόβλημα είναι ότι με 180 τμ οικόπεδο η δόμηση του πλέον είναι 180τμ!!Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Με βάση ποια δεδομένα θα βγάλω ποσοστό υπέρβασης δόμησης? Δεν νομίζω να θεωρείται όλοι η οικοδομή αυθαίρετη?

Link to comment
Share on other sites

πριν αρχισουμε να λεμε..."να νομιζεις....." μηπως θα επρεπε να δεις τι ειδους συμβολιαο ειναι αυτο για την ατυπη διανομη. που μας λες..

εν ταξει,πολλα στραβα γινονται,αλλα δες και τι γραφει και με ποιον εκανε την διανομη και τι εκανε ο αλλος και μην τυχον τροποποιησε την ΟΑ

δες και γιατι λεει αρτιο και οικοδομησιμο στην διανομη το τοπογραφικο -δες και τον μηχανικο τι λεει για ολα αυτα...και εδω ειμαστε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.