Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

10 Kw σε πολύ μικρή μικρή επιχείρηση που δεν έχει στην ιδιοκτησία της τον χώρο


kostinio11

Recommended Posts

Θέλουμε να κάνουμε 10 Kw σε μικρή επιχείρηση.

Εχω ένα πρόβλημα. Το κτήριο δεν ανήκει στην επιχείρηση, αλλά σε ιδιώτη. Ουσιαστικά ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά όχι στην επιχείρηση και κάνει εικονικό ενοικιαστήριο κάθε χρόνο. Οτι διαβάζω μέχρι στιγμής είναι αρνητικό.

Μπορεί να γίνει κάτι?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφε,

 

σχετικά με αυτό που ανανέρεις, όντως προς το παρόν δεν γίνεται. Παρόλα αυτά όμως η σχετική νομοθεσία αναφέρει ότι μπορεί να γίνει εγκατάσταση ΦΒ από φυσικά ή νομικά πρόσωπα σε κτήρια κατοικιών ή σε κτήρια που στεγάζουν πολύ μικρές επιχειρήσεις, χωρίς να δηλώνει ότι εάν μικρή επιχείρηση εκμεταλεύεται το ακίνητο δεν μπορεί να εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης αυτού στο όνομα του.

Έχει γίνει ήδη ερώτημα για αυτό στην νομική υπηρεσία της ΔΕΗ και είμαστε εν αναμονή απάντησης. Οπότε μόλις και άν έχω κάτι θα ενημερώσω

Link to comment
Share on other sites

για την ίδια ακριβώς περίπτωση έλαβα αρνητική απάντηση, όχι απο την νομική υπηρεσία της ΔΕΗ όμως, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί καλό θα είναι να το ξέρουμε

Link to comment
Share on other sites

Αρα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει,αν κατάλαβα καλά, απλώς περιμένουμε. Αν τυχόν κάνω την προσπάθεια και ΄δωσω φάκελο για να πάρω όρους σύνδεσης, και μου δώσουν θα έχω πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι νόμιμο και θεωρώ απίθανο να περάσει από τη ΔΕΗ. Σε όσους φακέλους κατέθεσα αυτοπροσώπως να φανταστείς το μονογραμμικό μία φορά ελέγχθηκε,ο τίτλος ιδιοκτησίας πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Ναί όντως. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιμείνεις να καταθέσεις άιτηση, και ας πάρεις αρνητική απάντηση. Θα είναι καλό για να μπορέσεις να βασιστείς σε πραγματικά στοιχεία εάν θελήσεις να κοινοποιήσεις το θέμα σε αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ (ΔΔΔ ή Νομική Υπηρεσία)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.