Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

EC 2 και EC8 στο Stereostatika


rouf1o

Recommended Posts

Όπως και να έχει το πράγμα, είναι 03 Απριλίου του 2012 και ακόμη δεν έχουν προστεθεί οι Ευρωκώδικες!!! Αν είναι δυνατόν.. Στη Βρετανία οι κώδικες ήρθαν το 2010. Ε, από το 2009 είχα στα προγράμματα στατικών που χρησιμοποιούσα Ευρωκώδικες και μάλιστα με την επιλογή στο design κατά BS η ΕΝ παρακαλώ!! Τι γίνεται βρε παιδιά στην ελληνική αγορά.. Έλεος..

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανοίγει μεγάλο κεφάλαιο,κάποιες εταιρείες τούς έχουν και απλα θα κάνουν αναβάθμιση σε συγκεκριμένα σημεία που είναι υπο διαβούλευση,κάποιες αλλες έκαναν απλά μία προσπάθεια και απέτυχαν.Στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας δίνεται τεκμηρίωση για τη χρήση τών ευρωκωδίκων, αν διαπιστώσεις οτι δέν υπάρχει μήν αγοράσεις.Βασικά δέν θέλω να διαφημίσω καμία ,αλλα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά απο ορισμένες μόνο.Η ιστορία επαναλαμβάνεται,απλα Earl πάλι θέλουν ζεστό χρήμα.Το ΥΠΕΚΑ να βγάλει μαζί με τους ελεγκτές δόμησης και ελεγκτές λογισμικών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Βασικά για την εν λόγω εταιρεία ας πάρει θέση η ίδια και άς δεχθεί ερώτησεις μέσα απο το forum.Ελπίζω να αποσαφηνίσει η ίδια τυχόν απορίες επάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Εγώ πραγματικά έχω αρκετές

 

 

3η ειδοποίηση

Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

Το ΥΠΕΚΑ να βγάλει μαζί με τους ελεγκτές δόμησης και ελεγκτές λογισμικών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Σωστό!!! Μια επιτροπή προγραμματιστών-μηχανικών αρκεί.

Link to comment
Share on other sites

κοίταξες για προγράμματα τελικά ;

 

Ναι έχω ψιλοκατασταλάξει σε αυτό που σου είπα σε πμ (με τα σημερινά δεδομένα). Κοίταξα και αυτό που μου πρότεινες,αρκετά καλό. Θα συνεχίσω βέβαια το ψάξιμο μιας και την αγορά την τοποθετώ αρχές καλοκαιριού,χρόνος υπάρχει.Επιπλέον θέλω να δώ μεχρι τότε τι αναβαθμίσεις θα γίνουν,ωστε να δω και κατα πόσο αξίζει η υποστήριξη.

Edited by atsalovergas
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να το ψάξεις πολύ καλά και να πάρεις προσφορές απο όλα τα προγράμματα

 

Στο ότι θα χρειαστεί εκ νέου πληρωμή για αναβάθμιση του λογισμικού.

Αυτό είναι σίγουρο!!!! Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Καλή σας ημέρα!

 

Για να αγοράσεις συνάδελφε πρόγραμμα για στατικά, καλό είναι να περιμένεις πρώτα να σου έρθει κάποια δουλειά! Είναι μεγάλη επένδυση κατά τη γνώμη μου.. Γιατί από την άλλη, αν το αγοράσεις χωρίς να "τρέχει" κάποιο πρόγραμμα επιχορήγησης, ή κάποια δουλειά, τότε αν πχ σε 2 χρόνια (κάτι που πραγματικά το απεύχομαι) σου έρθει στατικό, θα πρέπει να πληρώσεις τις αναβαθμίσεις του προγράμματος. Πονεμένη ιστορία παιδιά που πραγματικά η σκέψη της και μόνο με έχει κουράσει πολύ..

 

Κατ' εμένα, περίμενε να σου έρθει η δουλειά και "χτύπα" το. Στην αρχή θα μπεις μέσα αλλά ίσως στο άμεσο μέλλον κάνεις απόσβεση. Καλός η κακώς το στατικό χρειάζεται σε μία χώρα που γίνονται κατασκευές... Αυτή τη στιγμή τα office είναι έτοιμα να ενημερωθούν με το εξής: Microsoft Office Validation Add-in. Λέτε να μου ζητήσει τίποτα η Microsoft για την ενημέρωση;; :shock:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.