geokasot 5 Posted April 6, 2012 Ξέρει κανείς κάποιο λογισμικό που δίνοντας τα κατακόρυφα στοιχεία να μας δίνει το κέντρο ελαστικής στροφής και το κέντρο βάρους?Θέλω να πειραματιστώ λίγο... Τα sap-etabs μπορούν να μας δώσουν τις συντεταγμένες των ΚΒ-ΚΕΣ? Share this post Link to post Share on other sites
Athan 57 Posted April 7, 2012 Μόνο τα κατακόρυφα δεν αρκούν. Το fespa τα δίνει (μετά την επίλυση). Share this post Link to post Share on other sites
BAS 2,397 Posted April 7, 2012 Λύστο με τον ΑΕ του Ρουσσόπουλου . Με το χέρι βέβαια . Share this post Link to post Share on other sites
dratsiox 67 Posted April 7, 2012 Γκούχου...γκούχου... Μου φαίνεται πρέπει να καθαρίσω την πίπα μου... Αγαπητέ geokasot, εάν δε με απατά η μνήμη μου ο συνάδελφος camelot, με πιθανή συνδρομή του συναδέλφου Παναγιώτη, είχε αναπτύξει ένα λογιστικό φύλλο στο MS Excel για αυτό που ζητάς Share this post Link to post Share on other sites
geokasot 5 Posted April 8, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Share this post Link to post Share on other sites
stereostatikos 6 Posted April 8, 2012 Ξέρει κανείς κάποιο λογισμικό που δίνοντας τα κατακόρυφα στοιχεία να μας δίνει το κέντρο ελαστικής στροφής και το κέντρο βάρους?Θέλω να πειραματιστώ λίγο... Τα sap-etabs μπορούν να μας δώσουν τις συντεταγμένες των ΚΒ-ΚΕΣ? Καί τα δύο στο δίνουν, κατέβασε τα παραδείγματα που δίνει η εταιρία στο site της 1 Share this post Link to post Share on other sites
kkarounos 4 Posted April 28, 2013 το sap δε στο δίνει! Share this post Link to post Share on other sites