Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με θυροτηλεοράσεις Comelit


Recommended Posts

Καλησπέρα κύριοι συνάδερφοι,

Σε μια εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων 4 διαμερισμάτων έτους 2005 δεν ακούγεται επάνω στα διαμερίσματα καθόλου η φωνή από την μπουτονιέρα τι λέτε να είναι μικρόφωνο? Τι πρέπει να προσέξω γενικός διότι με τις θυροτηλεοράσεις έχω μικρή εμπειρία και που μπορώ να βρω σχέδια για τις συγκεκριμένες μια και που δεν έχω κάνει εγώ την εγκατάστασή? Αλήθεια τι προέλευσης είναι?

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσουν εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Τσεκαρεις μικροφωνο καθως και ενισχυτη σηματος φωνης εαν υπαρχει.

Εαν υπαρχει ενισχυτης, δες μηπως εχει γυαλινες ασφαλειες και εχει καει καποια

Link to comment
Share on other sites

@Alastis το μικρόφωνο δεν το έχω και αν το προμηθευτώ και τελικά δεν είναι αυτή ή βλάβη τι να το κάνω? Πως μπορώ να καταλάβω ότι είναι το μικρόφωνο χωρίς να έχω ένα καινούριο μαζί μου? Υπάρχει κάποιος τρόπος τεχνοεμπειρικός για τον εντοπισμό της βλάβης? Ούτε τα σχεδία δεν έχουμε...

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω αν γίνεται στις θυροτηλεοράσεις, αλλά αν "ανοίξεις" από 2 διαμερίσματα το θυροτηλέφωνο, μεταξύ τους μιλάνε? αν ναι τότε φταίει η μπουτονιέρα στην είσοδο .

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Νικο, αφαιρεσαι το μικροφωνο απο τη μπουτονιερα και πηγαινε να το δοκιμασεις σε εναν ηλεκτρονικο.

Το κοστος ενος μικροφωνου γενικα ειναι αρκετα χαμηλο.

 

Τις ασφαλειες τις τσεκαρες?

Απαξ και δεν ακουει κανεις παντως, το προβλημα ειναι κατα 99% γενικο, ετσι οδηγεισαι στο συμπερασμα οτι ειναι ειτε ασφαλεια στον ενισχυτη ειτε το μικροφωνο.

Link to comment
Share on other sites

@Alastis Η Comelit που μιλήσαμε μου είπε ότι εάν είναι ψηφιακό το σύστημα πρέπει να αλλάξω όλη την μπουτονιέρα διότι είναι φίξ το θυρομικρόφωνο. Τι γνώμη έχεις επ'αυτου? Αλήθεια άγω γιατί δεν μπορώ να το μετρήσω κ πρέπει να το δει ηλεκτρονικός? Όργανα δόξα το θεό έχω. Τι ακριβώς μετράω μόνο να μου πει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το καλύτερο για μένα είναι να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρία και να τους εξηγήσεις το πρόβλημα. Αυτοί θα σου δώσουν μια απάντηση.

 

Καλησπέρα bowser-13,

Φυσικά και του πήρα τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή αλλά δυστυχώς η βοήθεια τους δεν ήταν η αναμενόμενη διότι ήθελαν να μου πασάρουν τον δικό τους συνεργαζόμενο τεχνικό και όχι να βοηθήσουν ώστε να κάνω την διόρθωση εγώ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.