akaliak Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Έχεις δηλώσει συστημα παραγωγης ζνχ; (Πρόσεξε, όχι ηλιακό) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
akaliak Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Επίσης το αρχείο με τα στοιχεία της μελέτης το δημιουργείς μέσα από το buildingcert.gr και όχι από τα ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ ΜΕΛΕΤΗ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
tetris Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Κάποια παράλειψη υπάρχει (μέση κατανάλωση ανά έτος?), διότι το δοκίμασα και δουλεύει Edited February 4, 2017 by tetris
akaliak Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Στείλε μας το XML αν θέλεις να το δούμε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
tetris Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 εδώ το xml που δημιούργησα σύγκρινέ το με το δικό σου dokimh1.xml
panos-vicious Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Για την μηδενική κατανάλωση ΖΝΧ ίσως να "φταίει" η χρήση του κτιρίου. Αλλά για το πρόβλημα με το σενάριο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. @akaliak Μια χαρά μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία στο MELETH και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείς με το πρόγραμμα της επιθεώρησης. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, με ένα δικό σου αρχείο από ΜΕΑ, να το ανοίξεις στο TEE KENAK και να κάνεις εισαγωγή ένα αρχείο xml από αυτά που δημιουργείς στο buildingcert.gr. Όλα δουλεύουν ρολόι.
Panos_123 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Το xml το δημιουργησα κ απο το buildingcert και παλι το ιδιο μου βγαζει. Μεση καταναλωση εχω δηλωσει Στελνω το xml
panos-vicious Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Λείπουν: επιφάνειες, όγκοι, αριθμός θερμικών ζωνών, ύψος, η/μ συστήματα. Με αυτό δεν βγαίνει άκρη. Πάντως, με μια δοκιμή που έκανα με το δικό σου αρχείο, κρατάει το σενάριο κανονικά. Edited February 4, 2017 by panos-vicious
Panos_123 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Για δες και αυτο το αρχειο..λειπουν κ σ αυτο..? και πες μου. ευχαριστω plagiari_6.xml
Recommended Posts