Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εργασίες Πολιτικού Μηχανικού


af.civileng

Recommended Posts

Συνάδλεφε προσοχή με τα αυθαίρετα,γιατί κρύβουν πολλέεεεεεεεεεεεςςςς παγίδες κ δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση για κάποιον νεο στο χώρο που καλά καλά δεν έχει διαβάσει ΓΟΚ κ ΝΟΚ......πρόσεχε μη βρεθείς κατηγορούμενος απ το πουθενά..εκεί κ αν θέλει συνεργασια με εμπειρο συνάδελφο..

Σίγουρα,πάντα με την βοήθεια κάποιου έμπειρου μηχανικού γίνονται αυτά....Δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο χωρίς την βοήθεια κάπου μεγαλύτερου....

Ευχαριστώ για την απάντηση

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Καλησπέρα σας.

Νέος στην σελίδα και νέος στο επάγγελμα.

θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με καποια ζητηματα που αντιμετωπιζω οσο εγω αλλα και αλλοι συναδελφοι που τελειωσαν τωρα τις σπουδες τους.

Ειμαι Πολιτικος Μηχανικος Τ.Ε απο το ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Θα ηθελα να μου πειτε τωρα που τελειωσα ποια πρεπει να ειναι η διαδιασια στο να γραφτω στις υπξρεσιας οπως ΕΕΤΕΜ Η ΤΕΕ και τι αλλο χρειαζεται ειτε να ειμαι σε εναν μηχανικο εργαζομενος η καποια δραστηριοτητα σε δικο μου γραφειο και αμα γινεται αυτο.

Και αν υπαρχει καποιος οδηγος ετσι ωστε να καταλαβω μερικα πραγματα σχετικα με την αποκατασταση μου πανω στο επαγγελμα του μηχανικου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.  

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
On 13/4/2012 at 10:25 ΜΜ, ntsot said:

Τοπογραφικά δεν μπορείς να υπογράψεις. Μόνο οι πολιτικοί μηχανικοί μπορούν καταχρηστικά. Το καταχρηστικά πάει όχι τόσο στο τι διδάσκονται, αλλά στο πώς το αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τοπογραφικά από πολιτικούε μηχανικούς που μας βγάζουν τα μάτια. Προφανώς δεν ισχύει για όλους, αλλά δυστυχώς οι ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, άσχετοι με το αντικείμενο είναι η πλειοψηφία.

Πολιτικός μηχανικός δηλώνει ο άνθρωπος...

 

"Ειδικότητα: Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι."

Edited by TEE
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.