Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Aρμοί σε κουφώματα


tektonas80

Recommended Posts

Συνάδελφοι έχω θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα επισκευαστικό θέμα.

Σε σπίτι με παλιά ξύλινα εσωτερικά κουφώματα, έγινε αλλαγή με νέα. Το θέμα είναι ότι εκεί που το κούφωμα ακουμπά στο δάπεδο έχουν μείνει αρμοί 2-3 εκ. αυτό πρόεκυψε διότι τα παλιά ήταν ξύλινα τετράγωνα και έφταναν μέχρι την πλάκα του δαπέδου ( οι πόρτες ενώνουν τα υπνοδωμάτια με το διάδρομο και έχουν από την μια παρκέ στην μέση μάρμαρο και στο διάδρομο πλακάκι). Με την τοποθέτηση των νέων έχω αρμούς τους οποίους δεν ξέρω πώς να κλείσω? Έχετε καμία ιδέα η κανένα υλικό να μου προτείνεται?

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεί να ξηλωθεί το μάρμαρο και να συνεχίσει το πλακάκι στη θέση του θα είναι το ιδανικό. Αν έχουν τοποθετηθεί οι πόρτες όπως λες, γέμισε το κενό με έγχρωμη σιλικόνη ή αυτοδιογκώμενη κονία, που να ταιριάζει με το μάρμαρο ώστε να αποφύγεις υγρασίες.

Link to comment
Share on other sites

Οχι τσιμεντοειδή, θέλεις ελαστική σφράγιση αρμού. Με ένα search στο Google θα βρεις απειρα υλικά κυρίων πολυουρεθανικής βάσης.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει νόημα να φτάσει στο βάθος αυτό;

Αλλά και πάλι τι σε πειράζει το βάθος. Αν η εφαρμογή του υλικού γίνει με πιστόλι σιλικόνης τότε θα μπορέσει να φτάσει σε αυτό το βάθος των 5,00cm. Υπάρχουν και ρευστά υλικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.