Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μεταπτυχιακά για αποφοίτους μηχανικούς ΤΕΙ


mswsk

Recommended Posts

Αν όλα πήγαιναν "σε τι αποσκοπεί αυτό αφού δεν μπορείτε" τότε θα έπρεπε να κλείσουμε τις σχολές και να πάμε στα σπίτια μας. Εμείς ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε και ας μην είμαστε του Πολυτεχνείου. Το ΤΕΕ μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά δε θα μας γκρεμίζει συνεχώς τα όνειρα και τους στόχους, όσα εμπόδια και αν μας βάζει.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 210
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σέρρες έχει βγει κανένα μεταπτυχιακό γνωρίζεις? :) ...μια άλλη πατέντα για να αποκτήσεις δικαιώματα είναι να δουλέψεις στο εξωτερικό όποτε μετά μεταφέρεις τα δικαιώματα σου άδω στο Ellada ..είναι παράλογο όταν στις πολεοδομίες δουλεύουν μηχανικοί που έχουν σπουδάσει σε Βουλγαριες κλπ κλπ και σε ελέγχουν και δεν αποδέχονται τα Ελληνικά αξιοπρεπέστατα Τ.Ε.Ι. …δηλαδή για υπογράψεις ένα κτήριο τι πρέπει να είσαι τίποτα γκουρού της μηχανικής ; ..ποτέ θα σοβαρευτούν?

..έγω αν θα έκανα κάποιο μεταπτυχιακό θα έκανα κυρίως για επιπλέον γνώση ..αφού με τις κατατακτήριες είναι αδύνατο να περάσεις προκειμένου να διευρύνεις τον κύκλο γνώσεων σου στο αντικείμενο …πχ 1) για αποκατάσταση σε φέρον οργανισμό 2)η για υδραυλικά έργα

Link to comment
Share on other sites

Βασικά έχουν γίνει αξιολογήσεις με σκοπό να ξεκινήσει μεταπτυχιακό. Για φέτος δε το βλέπω. Μπορεί του χρόνου όμως.

Όσο για τις κατατακτήριες άσ'τα βράστα για το ΑΠΘ ΠΜ που με ενδιαφέρει (λογω τοποθεσίας). Πας με βαθμό πτυχίου, έχει 8 θέσεις για ΤΕΙτζήδες, και δε γίνεται διάκριση από τη σχολή είναι ο καθένας. Πχ πάει ο άλλο από ΤΕΙ λογιστικής με πτυχίο 9, και παίρνουν αυτόν. Βρες μου εσύ κάποιον από τμήμα δομικών έργων που να έχει αποφοιτήσει με βαθμό μεγαλύτερο από 8-8,5. Δε μπορείς να μπεις εύκολα. Η μόνη διάκριση είναι μετά, σε ποιό εξάμηνο θα καταταχθείς.

http://www.civil.auth.gr/content/view/344/120/lang,el/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τα εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται.

Η παρούσα συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί, αλλά με εντός θέματος δημοσιεύσεις και ευπρεπή σχόλια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Στη Ξάνθη δεχτήκαν και τελείωσε συναδελφος Βιομηχανικής πληροφορικης στο διατμηματικό.

ΒΕβαια του βγαλαν την πίστη για να τον δεχτουν αλλα ο κύβος ερίφθει

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Δυστυχώς αποφοίτησα με 6,50........και δυστυχώς όλοι αποφοίτοι των εργων υποδομης είναι της τάξης του 6,50!!!!!Και αυτό γιατί είναι η πολιτική του τμήματος μας!!!!!!!!!Ναι ναι καθηγητής της σχολής μου μου το είπε όταν του ζήτησα συστατική επιστολη για μεταπτυχιακο!!!!!!!Ετσι λοιπόν παρόλο που στα μαθήματα , συγκοινωνιακά είχα 8 με 9, που η ειδικότητα που ήθελα να ακολουθήσω έιχε μόνο συγκοινωνικά μαθήμτα , δε με δεχτηκαν!!!

Είναι λοιπόν αδικία να μας κόβουν τα φτερά και να μας στερούν το δικαίωμα στη γνώση!!!!!

 

Κάνεις λάθος φίλε δεν είναι όλοι έτσι εγώ αποφοίτησα με 7,24 Έργων Υποδομής Θεσσαλονίκης που δεν χαρίζουν βαθμό και ήμουν και από τα παλιά Τ.Ε.Ε.

Link to comment
Share on other sites

" Κάνεις λάθος φίλε δεν είναι όλοι έτσι εγώ αποφοίτησα με 7,24 Έργων Υποδομής Θεσσαλονίκης που δεν χαρίζουν βαθμό και ήμουν και από τα παλιά Τ.Ε.Ε."

Συνάδελφε συγχαρητήρια για το βαθμό σου!!!

Θα το διατυπώσω διαφορετικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις....Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων των Εργων Υποδομής από τα ΤΕΙ Πατρών είναι της τάξης του 6,5...δυστυχλως είναι η πολιτική που επικρατεί στο τμήμα :(..... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και ότι δε θα υπάρξουν αποφοιτοι ( σε πολύ μικρό ποσοστο ) με μεγαλύτερο βαθμο...

Υ.Γ: Γυναίκα είμαι :)

Link to comment
Share on other sites

Για να βρεις δουλειά θα σε βοηθήσουν περισσότερο οι δημόσιες σχέσεις και προσωπικά αμφιβάλω αν θα βρεις κάποια ελληνική εταιρεία με ιεραρχικό μοντέλο που να πληρώνει ότι έχεις σπουδάσει.

Ξένη εταιρεία στην Ελλάδα μπορεί να πληρώσει για αυτό που σπούδασες αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες;

Δες τι ζητάει η πιάτσα γιατί για αυτό θα σε πληρώσουν. Μέχρι να μάθουν οι καθηγητές ΤΕΙ – Πανεπιστημίων - Πολυτεχνείων τι γίνεται στην πιάτσα αυτό θα έχει παλιώσει...

Η εκπαίδευση στην Ελλάδα δε σχετίζεται με την αγορά εργασίας.

Εκπαίδευση από εταιρείες στην Ελλάδα είναι πολύ σπάνιο.

Τα περισσότερα πράγματα τα έμαθα στην πιάτσα και όχι στο πολυτεχνείο ή το μεταπτυχιακό...Εκεί αποκτάς ένα πολύ καλό τρόπο σκέψης για εμένα και όχι γνώσεις...

Link to comment
Share on other sites

Στο μεταπτυχιακο που τελειωνω εχουμε καποιους αποφοιτους ΤΕΙ

απο σχετικα υψηλοβαθμο τμημα, απ`οτι εχω δει το επιπεδο τους

ειναι αρκετα καλο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας! Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος πολιτικών έργων υποδομής Λάρισας και ψάχνω για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό χαμηλού κόστους! Επίσης υπάρχει κάποιος με εμπειρία από μεταπτυχιακό στο Παρίσι;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.