Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καθυστέρηση στην πληρωμή των παραγωγών από φωτοβολταϊκά


NIKOS ASTROS

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

http://energypress.gr/news/Prostheta-metra-gia-tis-APE-proteinei-o-LAGHE-Ti-problepei-gia-elleimma-kai-nea-ishy

 

Αν αποφασιστεί οτι παλι φταινε τα Φ/Β για το έλλειμμα, κάποιοι ειναι σε λάθος πόστα και θέλουν πέταγμα στην θάλασσα.

Link to comment
Share on other sites

Λιγα λες..... Τουλάχιστον ξύλο και οτιδήποτε περνάει απο το χερι μου να χάσουν ότι θα χάσω........ Και όχι μόνο αυτούς που είναι στα πόστα. Και τους βουλευτές που τα ψηφίσουν. Κάποια στιγμή θα γυρίσουν πίσω

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Το αστείο της υπόθεσης είναι στις προβλέψεις που κάνουν για το 2013 - 2014. Μέχρι το Μάρτη του 13 προβλέπουν να μπαίνουν στο σύστημα 100 MW ανά μήνα και μετά 36 ανά μήνα για το 13 και 15 για το 2014. Παραείναι υψηλά τα νούμερα για τη δεδομένη συγκυρία και δεν μπορώ να φανταστώ που στηρίζουν αυτές τις προβλέψεις. Μίλησαν με τη Λίτσα Πατέρα?

Link to comment
Share on other sites

οπως λεει νεο αρθρο του energypress ερχονται φασιστικα και αλλες μειωσεις (περα απο το 25-30% που εχουν βαλει)στις τιμες φωτοβολταικων παρκων που λειτουργουν..το ποσο θα ειναι η μειωση την ξερουν μονο τα αρρωστα μυαλα του ΥΠΕΚΑ.οποιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ υπογραψει μια τετοια διαταξη ειναι συνυπευθυνος... Η ολη υποθεση μυριζει μεγαλη σαπιλα! Η σαπιλα που εφερε το κρατος στο χρεος των 400 δις..το θεμα ειναι οτι μας καταστρεφουν,καταστρεφουν χιλιαδες μικρους,μικρομεσαιους,για να κανουν 5 εφοπλιστες τα κερδη τους απο 500 εκατομμυρια 600...ειμαστε διαθετημενοι να παλεψουμε με το συστημα οσοι εχουμε παρκα; Να θυμαστε ονοματα μην ξεχνατε Κ.ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ γενικος γραμματες ΥΠΕΚΑ κεντρικο προσωπο στις αποφασεις..Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ υφυπουργος ΥΠΕΚΑ,πρωην στελεχος ΔΕΠΑ,τραγικη ειρωνεια αυτο...επισης κεντρικο προσωπο στις αποφασεις..Ε.Λιβιερατος,υπουργος ΥΠΕΚΑ.επισης εχω καταθεσει χαρτια τωρα και 3 χρονια στον αναπτυξιακο ειναι ολα ενταξει και με εμπαιζουν οπως και πολλους αλλους,για να παιρνουν τοκους οι τραπεζες.επισης θυμαστε τι γινοταν απο τις μιζες σε υπαλληλους στο υπουργειο αναπτυξης...αυτη ειναι η Ελλαδα!! Ημουν τοσο βλακας που εριξα τους κοπους μιας ζωης στην Ελλαδα,και δεν εβγαλα τα χρηματα στο εξωτερικο..

Edited by gianniskriti
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.energypress.gr/news/Ayxanoyn-anti-na-meiwnontai-ta-lhxiprothesma-pros-LAGHE-ADMHE

 

Τι γίνεται τι κάνουμε. Κάτι πρέπει να γίνει.. Να κάνει συνάντηση όλοι οι σύλογοι και να πάμε να κάνουμε κατάληψη στο υπουργείο και ξύλο. Μόνο έτσι θα ακουστούμε. Να τους πάμε ο κάθένας τα δάνεια του και τα έξοδα να δουν ότι δεν βγαίνουμε. Δεν μπορεί τόση βλακεία και τόσο λαμογιά. Δεν φοβούνται καθόλου. Κάτι πρέπει να του φοβίσει

Link to comment
Share on other sites

εχω την εντύπωση οτι θα αρχίσουμε να βλέπουμε την πώληση πάρκων σε μεγάλους ομίλους εντός του 2013. Οι μικροί επιχειρηματίες λόγω έλλειψης ρευστότητας θα απομακρυνθούν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.