Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αγορά επίπλων με τιμολόγιο αλλά εγκατάσταση τους στο σπίτι.


NKOLAS

Recommended Posts

καλημερά, σε περίπτωση που το σπίτι μου δέν είναι δηλωμένο ως έδρα εργασίας και προβώ στην αγορά ενος καναπέ και κάποιων καρεκλών γραφείου (που θα τα τοποθετήσω στο σπίτι και όχι στο γραφείο) θα υπάρξει προβλημα να κοπούν στο όνομα μου και να γλιτώσω το φπα? το ίδιο θα συνέβαινε και με την αγορά ενός υπολογιστή? Θα ήθελα κάποιος συνάδελφος αν γνωρίζει να με διαφωτίσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρητικά θα πρέπει ότι περνάς στα έξοδα σου να βρίσκονται στην έδρα σου! Στην πράξη όμως, μπορείς να τα κόψεις στην έδρα σου και να τα πάς σπίτι σου, δεν ξέρω όμως εάν η εταιρεία που θα σου τα φέρει με το φορτηγό μπορεί να έχει στο Δελτίο Αποστολής την διεύθυνση της έδρας σου και να σου τα φέρουν σε άλλη διεύθυνση, είναι ρίσκο για αυτούς. Εάν τα μεταφέρεις με δικό σου ΙΧ δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάποιον όμως έλεγχο θα έχεις πρόβλημα!!

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς θα έχεις πρόβλημα. Σε ενδεχόμενο έλεγχο που θα σου κάνουν θα κληθείς να πληρώσεις μεγάλο πρόστιμο και να επιστρέψεις τον ΦΠΑ που σου επιστράφηκε.

Ένας υπολογιστής και μάλιστα αν είναι φορητός έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται όπως δηλώνει και το όνομά του οπότε είναι ειδική περίπτωση και μόνο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.