Inzaghi Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Ναι, σιγα να μην κανουμε και γκαλοπ... Ελεος δηλαδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EfyD Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Συνάδελφοι μόλις τελείωσα το σεμινάριο και είναι κατοχυρωμένο. Δηλαδή το καλοκαίρι υπολογίζουμε τη γωνία β με το άκρο της τέντας στην πλήρη έκταση και το χειμώνα τελείως ανεβασμένη. το γράφει και στη ΤΟΤΕΕ αυτό στη παράγραφο 3.3.5. η τέντα λαμβάνεται μόνο κατά τη θερινή περίοδο, κατά τη χειμερινή περίοδο αγνοείται. επιπλέον αν σε θερινή περίοδο έχουμε τέντα+πρόβολο ο πρόβολος αγνοείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsotos22 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 TOTEE 1 παράγραφος 3.3.5. Η τιμή του συντελεστή σκίασης από τέντα για την περίοδο ψύξης προκύπτει από τον πίνακα 3.19 (πίνακας συντελεστών σκίασης λόγω προβόλου) ανάλογα με τη γωνία β της τέντας και τον προσανατολισμό της επιφανείας. Για την περίοδο θέρμανσης ο συντελεστής σκίασης λόγω τέντας λαμβάνεται ίσος με τη μονάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Καλημέρα, όταν λέει στο 3.3 Συντελεστές Σκίασης ότι όταν το U<0,6 μπορούμε να πάρουμε το συντελεστή σκίασης ίσο με 0,9 τι εννοεί? Βάζουμε στο ένα κελί από τις σκιάσεις 0,9 και στα άλλα 1 ώστε να βγει το γινόμενο 0,9 και προχωράμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Ακριβώς αυτό. Προσοχή όμως 0.9 σε cooling από ορίζοντα και 0.9 σε heating από ορίζοντα και τα άλλα 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Ναι έχεις δίκιο για να βγει και για καλοκαίρι και για χειμώνα 0,9!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Αν έχω τέντα όμως, θα βάλω για το χειμωνα 0,9 και 1 στα υπόλοιπα και για το καλοκαίρι πρέπει να υπολογιστούν όλα κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Νομίζω ότι διαλέγεις και παίρνεις. Ή υπολογίζεις τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι αναλυτικά ή κάνεις την παροαδοχή του συντλεστή 0,9 τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Έτσι νομίζω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_nick Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Γνωρίζει κάποιος πως θα υπολογίσω τις σκιάσεις σε δώμα απο ηλιακά και πως τις ορίζω στο πρόγραμμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts