Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

wizPlan, ένα εύχρηστο και πρακτικό εργαλείο σχεδίασης για Android Tablets


Brainspool Labs

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Android Market είναι διαθέσιμη η εφαρμογή wizPlan, μια εύχρηστη και πρακτική λύση σχεδίασης για Android Tablets αλλά και για Android Phones .

Είτε είστε σε κίνηση, ή στο πεδίο, σε ένα λεωφορείο ή οπουδήποτε αλλού και χρειάζεστε ένα γρήγορο σκίτσο ή μια λεπτομερή κάτοψη τότε το WizPlan είναι ο σύντροφός σας!

 

Ελαφρύτερο και πιο εύχρηστο απ’ όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές CAD για "κινητές" συσκευές, το WizPlan ενσωματώνει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες CAD λειτουργίες μέσω ενός "έξυπνου" διαδραστικού περιβάλλοντος χρήστη. Μια ωραία λύση για κάθε αρχιτέκτονα, μηχανικό και τεχνίτη αλλά και ένα μέσο διασκέδασης για οποιονδήποτε καλλιτέχνη, σχεδιαστή γραφικών ή χομπίστα γενικότερα. Το wizPlan κυκλοφορεί στο Android Market / Google Play σε δύο εκδόσεις. Μια δωρεάν (wizPlan Free) και μια με τιμή 4,99 ευρώ (wizPlan).

 

Η δωρεάν έκδοση δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις, διαθέτει την πλήρη λειτουργικότητα και κύρια στοχεύει στο να δοκιμάσει ο χρήστης την εφαρμογή και να εξοικειωθεί με τη χρήση της. Η έκδοση αυτή δεν επιτρέπει την αποθήκευση οποιασδήποτε εργασίας, κάτι που συμβαίνει στην επί πληρωμή έκδοση. Επιπρόσθετα το WizPlan υποστηρίζεται από ένα εύχρηστο και πρακτικό περιβάλλον μετατροπής των σκίτσων/σχεδίων σας στη διαδεδομένη διαδικτυακή προδιαγραφή SVG (Scalable Vector Graphics).

 

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www[dot]brainspool[dot]com για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα μετατροπών και την τρέχουσα προσφορά μας.

 

Τέλος θα μας ενδιέφεραν πολύ τυχόν σχόλιά σας καθώς ήδη η εφαρμογή δείχνει να έχει ένα αντίκτυπο στην αγορά, στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται διαθέσιμη και επιθυμούμε να την επεκτείνουμε. Παρόλο που έχουμε ήδη ένα πλάνο αναβαθμίσεών της κύρια μας ενδιαφέρει αυτό να γίνει και μέσω των απόψεων/ιδεών/προτάσεών σας.

 

 

Α.Π.

Edited by Brainspool Labs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.