Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δασική οδός και αποστάσεις


Recommended Posts

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την τις πλευρικές αποστάσεις σε εκτός των ορίων του οικισμού γήπεδου. Το συγκεκριμένο γήπεδο εκτός σχεδιου είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα (7 στρέμματα περίπου) συνορεύομενο στην παρούσα χρονική στιγμή με επαρχιακή οδό και με δασική οδό με την οποία και κατά δήλωση του ιδιοκτήτη δεν έχει τεθεί μέχρι τωρα θεμα απαλλοτρίωσης (σύμφωνα με συμβόλαιο που μου προσκόμισε χρόνου σύνταξης το 1977 στην θέση της δασικής οδού υπήρχε μονοπάτι μέγιστου πλάτους 1,20μ.). Ο ιδιοκτήτης θέλει να οικοδομήσει στο τμήμα του γηπέδου που λόγου της διανοιγμένης δασικής οδού δεν υπάρχουν οι πλευρικές αποστάσεις κατα ΓΟΚ των 15,00 μέτρων (οι νόμιμες αποστάσεις από την επαρχιακή έχουν τηρηθεί) . Λαμβάνω υπόψιν την διανοιγμένη δασική οδό και του λέω απλά οτι δεν χτίζεται εκει που θέλει ο ιδιοκτήτης και του λέω να "τραβηχτούμε" σε άλλο μέρος του γηπέδου ή λαμβάνω υπόψιν ότι καθαρά αναγράφει το συμβόλαιο (μονοπάτι) και την δηλωσή του περί μη απαλλοτρίωσης και συνεχίζω διότι έτσι τηρούνται οι αποστάσεις???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Είναι ρισκο να μην λάβετε υπόψιν σας την υπάρχουσα διάνοιξη έστω και για μελλοντική κατοχύρωσή της.Υποθετω πως μέσα στα 7 στρ. θα βρεθεί άλλη θέση να τοποθετηθεί το κτίριο.Αν το ρισκάρετε να εξασφαλιστείς ότι δεν ήταν δική σου επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.