Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ομάδες Μελών στο φόρουμ


Recommended Posts

Η αλλαγή της πλατφόρμας στο φόρουμ επιφέρει ορισμένες απαραίτητες αλλαγές τόσο για την χρηστικότητα κατά την λειτουργία του όσο και για την ομαλότερη λειτουργία αυτής. Όλες οι ρυθμίσεις και οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα την εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία του φόρουμ όπως προκύπτει από τις διαπιστωμένες ανάγκες τόσων χρονών λειτουργίας.

Οι κατηγορίες-ομάδες μελών στο φόρουμ διαμορφώνονται ως εξής:

1. Μη μηχανικοί(Ιδιώτες ή άλλοι επαγγελματίες εκτός τεχνικού κλάδου)

Μέλη με πολύ περιορισμένη πρόσβαση, με δικαίωμα δημοσίευσης μονάχα στην κατηγορία Θέματα Ιδιωτών και με δικαίωμα για 1 download την ημέρα.

Αποτελεί μια χωριστή κατηγορία, με περιορισμένη πρόσβαση και δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που είναι μηχανικοί ή επαγγελματίες στον ευρύτερο τεχνικό κλάδο, εταιρίες λογισμικού, φοιτητές κτλ.

2. Τα εγγεγραμμένα μέλη

Εδώ ανάλογα με την προσφορά, και τη συμμετοχή δίνονται έξτρα δικαιώματα.

Οι ομάδες μελών είναι οι παρακάτω:

- Νέο Μέλος κατά την εγγραφή τους στο φόρουμ

- Μέλος μετά τις 50 δημοσιεύσεις και με Πρόσβαση στο WiKi

- Παλιό Μέλος μετά τις 100 δημοσιεύσεις


3. Διακεκριμένα Μέλη-Core Members μετά τις 200 δημοσιεύσεις με extra δικαιώματα: 1000πμ - Πρόσβαση στο CMS (Core Member Section) - Δυνατότητα αρνητικής αξιολόγησης στο σύστημα φήμης


Τι είναι τα Διακεκριμένα Μέλη-Core Members;

Τα Core Members (Διακεκριμένα Μέλη) είναι μια ειδική κατηγορία μελών του Michanikos.gr στην οποία εντάσσεται περιορισμένος αριθμός μελών, τα οποία έχουν και σημαντική συνεισφορά στην κοινότητα (προς το παρόν κριτήριο εισόδου αποτελούν μόνο οι δημοσιεύσεις).

Πρόσβαση στην κατηγορία αυτή έχουν όσα μέλη συμπληρώσουν τις 200 δημοσιεύσεις στο τεχνικό αντικείμενο του φόρουμ. Έτσι δεν μετράνε δημοσιεύσεις σε Κουβέντα, Χαλαρή Κουβέντα, Michanikos.gr και Ανακοινώσεις.

Ωστόσο μέλη στα οποία επιβάλλεται τιμωρία αποκλεισμού για παραβάσεις των Κ.Σ., τότε αυτόματα αποβάλλονται και από την ομάδα των Core Members.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.