Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τοπογραφικό για βεβαίωση από αρμόδιο ΓΟΕΒ για αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου


Recommended Posts

καλησπέρα

 

Έχω μια περίπτωση που μου δημιουργησε ερωτιματικα.

Μου ζητήθηκε Τοπογραφικό διάγραμμα πάνω στο οποίο θα φαίνεται η ακριβή θέση μικρόυ κτιρίου που θα καλύπτει αντλιοστάσιο ανακύκλωσης νέρου από το υπάρχον δίκτυο υδροδότησης.Η αντλία θα εγκατασταθεί εφόσον πάρει έγκριση για ρεύμα ο ενδιαφερόμενος από την ΕΥΒ(έαν θυμαμαι καλά τα αρχικα).Επίσης μου ζητήθηκε να φαίνεται και η πιθανή θέση της κολώνας που θα δοθεί το ρεύμα.

Το τοπογραφικό ζητήθηκε από την υπηρεσία του ΓΟΕΒ η οποία βάσει αυτού θα δώσει βεβαίωση ότι το κτίριο (2*2) δεν παρεμποδίζει το έργο υδροδότησης του ΓΟΕΒ,δεν βρίσκεται σε ζώνη έργου και βρίσκεται εντός του αγροτεμαχίου (αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου).

Στην συνέχεια το Τοπογραφικό όπου επάνω θα φέρει την βεβαιώση του ΓΟΕΒ θα χρησιμοποιηθεί από τον ενδιαφερόμενο για να βγάλει άδεια ηλεκτροδότησης για αντλιοστάσιο.Ο ενδιαφερόμενος θα πάει το τοπογραφικό με την βεβαίωση στην ΕΥΒ η οποία θα στείλει τα δικαιολογητικά για την αίτηση ηλεκροδοτήσης του ενδιαφερόμενου στη ΔΕΗ για να πάρει ή όχι την εγκριση.

Που εαν εγκριθεί τοτε ο ενδιαφερόμενος θα τοποθετησει την αντλία και το κτίριο εντός του αγροτεμαχίου.

Το ερωτημά μου είναι ότι για να δοθεί αυτό το τοπογραφικό πρέπει να βγει άδεια μικρής κλίμακας βάσει του άρθρου 3(φεκ 270Δ/31-5-85)?

Ή μπορεί να δοθεί τοπογραφικό που θα δείχνει την θέση του κτιρίου και αφού δοθεί η εγκρίση ότι θα πάρει άδεια ηλεκτροδότησης τοτε να βγει η άδεια μικρής κλιμακας.

Από τη πολεοδομία μου είπαν σαφέστατα ότι χρειάχεται άδεια μικρής κλίμακας και το τοπογραφικό στη συνέχεια θα δοθεί στον ΓΟΕΒ,

Ο ενδιαφερόμενος αναφέρει ότι χρειάζεται μόνο ένα απλό τοπογραφικό όπου θα φαίνεται η θέση του κτιρίου -αντλίας.

Δεν μπορεί να υφίσταται κτίριο χωρίς άδεια!!!!!!!!!!!!!

¨Αλλα και αν βγάλει άδεια και δεν πάρει την έγκριση για την άδεια ηλεκροδότησης τι να την κάνει την άδεια για το κτίριο?????

 

Είχε κάποιος παρόμοια υπόθεση ή γνωρίζει πως ακριβώς πρέπει να κινηθώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγώ ανέφερα στον ενδιαφερόμενο αυτό ακριβώς που μου είπε η πολεοδομία ¨ότι πρέπει να βγει άδεια και μετά το τοπογραφικό να προχωρήσει στον ΓΟΕΒ,αλλά είχε τα αλλά που ανεφερα παραπάνω.

 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα με διευκόλυνε!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.